Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok barátnőt találni, ha ezek az elképzeléseim?
járjon edzőterembe
szeresse george michaelt
használjon coco mademoiselle parfümöt
öltözzön elegánsan
csak velem szembe mutassa ki az érzékeny oldalát
legyen tanult(diploma, vagy folyamatban lévő diploma)
legyen INTELLIGENS(bármiről tudjak vele úgy beszélni, hogy nem érezteti h nem érdekli egy fingot se)
szeresse a kocsikat
legyen jó a lehelete
borotválja magát
a babahajat is utálom, szedje le
ne féljen új dolgokat kipróbálni(ruha,haj,bármilyen dolog, kivéve kápszer)
ne húzzon le szellemileg, ne érezzem azt mellette, hogy én tolom a kapcsolatunk szekerét
ha tiszteletet vár, akkor tegye bele az ő FELÉT is a kapcsolatba
legyen nagyravágyó, amiért a családon kívül bárkin keresztüllépne
soha ne mocskolja a másikat, se a gyerekeket majd
egyelőre ennyi jut eszembe ::D
24F
Jézusom ez illik rám...
-járok edzőterembe ha pedig jó az idő a szabadban edzem
-nem csak a coco mademoiselle illatot szeretem de a Chanel sminktermékei a kedvenceim
-szeretek elegánsan öltözni
-elég zárkozott vagyok igy csak a hozzám közeliek számára mutatom ki az érzékeny oldalam
-jelenleg egyetemre járok
-imádom au autókat
-a leheletemre nem volt panasz eddig
-rendszeresen borotválkozom ez nálam alap
-babahajam nem igazán van, rendszeresen járok fodrászhoz
-szoktam újítani a stílusomon
-nem húzzom le a környezetem
-tisztelet nálam alap az emberi visszonyoknál
-nagyravágyó vagyok
-mocskolodni nem szoktam mert nem a stílusom
Valami más? :D
Mondjuk én kapcsolatban vagyok...
Jahh, egyidősek vagyunk :D
-Járok edzőterembe, habár szerintem nem csak ott lehet sportolni
-Szeretem George Michael-t
-Nem az én illatom a Coco Mademoiselle
-Mindig elegánsan öltözködöm, kivéve amikor nem feltétlenül muszáj (otthon, sportolás, kutyasétáltatás,...)
-Nem csak a barátom szemében mutatom ki az érzékeny oldalam (vannak barátaim, családom is)
-Nincs diplomám, de így is jobban keresek, mint egy-két ember diplomával
-Intelligensnek tartom magam, pont ezért nem használnám ilyen körülmények között a fing szót. Főleg, ha ekkora elvárásaim vannak a másikkal szemben intelligencia terén (is)
-Nem különösebben szeretem a kocsikat, az autó nekem arra való, hogy eljussak vele A pontból B pontba
-Jó a lehelletem
-Gyantáztatom magam
-Van babahajam, amit nem szednék le egy férfi kedvéért sem, mert egy idő után az szépen megnő
-Nem félek új dolgokat kipróbálni
-Ezzel a kérdéssel most te húztál le engem szellemileg-már itt akkor te nálam számításba sem jöhetsz
-Mindenkit tisztelek, aki engem is
-Nem azt mondom, hogy nem vagyok "nagyravágyó", de az az eltaposós típus sem. Van ám arany középút is
-Ezt meg nem is értem, milyen szituációban ne mocskoljam majd a gyerekeket sem?? :O :D
Nem lesz könnyű dolgod, én nálad nem mentem át a vizsgán, amit nem is bánok! :)
"cserébe jó életszínvonalat adok, úgyhogy van mire elvárnom"
Hát ez meg nekem lesz kevés! Hol marad a megértés, a másik elfogadása a hibáival együtt? És még sorolhatnám.
Mondjuk szerintem ezzel a kérdéssel csak a népet akarod itt provokálni. Ha meg nem, akkor én kicsit leadnék az arcból...:D
kimaradt:
-szeretem George Michaelt
-Intelligens vagyok de ez relatív hogy kit tartasz intelligensnek
"De szerelmet az ember nem kap toled"
Kit érdekel szerelem? Pénzért pina...ilyen egyszerű.
nem hülyítelek titeket, komoly volt a kérdés
nem láttam a mai női verziót, de nem is fontos.
Soha az eletben nem lesz ilyen... Egy valamit elarulok neked a nokrol, es furan fog hangzani,hogy 18 evesen oktatlak ki de, A Nok nem Autok! Vagy barmilyen mas termek,hogy ezeknek a pontoknak kell megfelelnie, tudod milyen kombinacio lehetseges a listadbol? Ezek , no valassz!
Egy elegans intelligens de sznob no aki ugyan olyan ontelt mint te.
Egy olyan lany aki vadoc , birja a kocsikat es a kalandokat, bevallalos, de nem lesz diplomaja es nem hagyja hogy te szabd meg neki mi legyen.
Vagy egy atlagos tisztelet tudo, lany aki azert szeretne aki vagy.
Az eletszinvonal nem minden, ha a szemelyiseged enm elbuvolo, es nem bantaskent de engem kur:vara nem buvolt el...
18/L
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!