Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti valóban féltek a határozott fellépéstől?
Utóbbi időben (1-2 hónapja) volt 1-2 randim. Minden sínen volt, de azt vettem észre hogy a nyitott kommunikációmmal, és a határozottságommal inkább rémisztettem meg a lányokat. Lehet a szakmám miatt, de én nem szeretek "tutymuty" módjára viselkedni, és kommunikálni, tudom mit akarok.
A mostani felgyorsult világunkban ez már nem trendi, én vagyok lemaradva? Komolyan :) :D
26F
Köszönöm a válaszod.
Szeretném ha nem mennénk el ebbe az irányba, mert nem tartozik szorosan a kérdéshez :)Abszolút így látom én is ahogy leírtam fentebb is, szóval felesleges túlspilázni.
A kérdés arra irányul inkább, hogy vajon a határozottság rémiszti meg a nőket, vagy szimplán ilyen a XXI. sz női társadalma hogy nem viseli ha egy férfi tudja mit akar, és irányítani akarna inkább?
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem a határozottsággal van a baj, hanem a tudatossággal, a kimért irányítással. Nem akarnak valaminek a része lenni, azt szeretnék,ha a beszélgetés inkább az Ő elképzelésük szerint zajlana.....de persze ezt soha nem vallják be. Szóval férfiként határozottan meg kell indítani a szekeret majd át kell adni a gyeplőt hadd irányítsanak egy kicsit....persze csak ott ahol nincs kereszteződés, mert dönteni azt nem szeretnek.
37F
Nálam ez pont ellenkezőleg van.
Én sem vagyok egy "langyos víz", ezért a leendő páromtól is hasonló viselkedést "várok el".
Nekem is volt már olyan randim, hogy nem lett belőle végül semmi sem. Persze a legelső gondolatom az volt, hogy nem tetszettem a pasinak, de aztán kiderült /ő maga mondta/, hogy ő a határozatlanabb lányokat szereti, akit lehet irányítgatni. Bennem meg pont az ellentétét vélte felfedezni.
Nincs ezzel baj. Jobb is, ha az elején derül ki a dolog, így legalább nincs felesleges ídőhúzás egyik fél részéről sem!
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne bánkodj a fuccsba ment randik miatt. Akivel egy hullámhosszon vagy, ott lesz 2., 3. és sokadik randi is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!