Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mekkora esélyem van így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esélyem van így egy rendes nőt találni?

Figyelt kérdés

Sajnos 40 éves vagyok, és nem az a kifejezett nőideál. Nem vagyok jóképű és vékony is vagyok. A barátainkat a volt párom elüldözte, szórakozóhelyekre nem járok. Az internetes párkereső oldalakon a nőknek csak a sportos jóképű férfiak kellennek, no meg azok, akinknek pénzük is van bőven. Ráadásul a válásom sem zárult még le, mert a volt feleségem ott tesz keresztbe, ahol csak tud, ez pedig a társkeresét is szinte lehetetlenné teszi, hiszen kinek kell egy ilyen férfi. Évek óta pokol az életem, de szeretnék megismerkedni valakivel, akivel szerethetnénk egymást, akiért újból érdemes lenne élnem.

Hol keressek, mit tehetek, hogy ezekkel az "adottságokkal" is találhassak valakit?

2010. márc. 8. 09:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát ez a leírás valóban nem túl bíztató, hasonló nőktől hanyat homlok menekülnél.....nem csoda.....neked viszont gondolom tetszenek a csinos, értelmes nők.....sport, hobbi, találd meg magad, mert senki nem akar egy búval bélelt csávót......sok sikert....nem a külső a fontos, csak h hogy tálalod magad...
2010. márc. 8. 09:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Sztem először a hozzáállásodon kellene javítani. Csak rosszat írsz magadról (nem jóképű, vékony, nincs sok pénzed), sokkal nagyobb önbizalmad kellene hogy legyen!
2010. márc. 8. 09:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Pénzzel, pénz nélkül némán, bánán, sántán, kopaszon, vékonyan és kövéren is találhat magának az ember társat, csak hinned kell benne.

Hinned kell, hogy valahol létezik a másik feled, aki rád vár. Legyen önbizalmad, bármilyen nehéz is most a sorsod. Anélkül nem fg menni. Ha hiszel magadban, ez látszani fog rajtad és kisugárzik belőled. A szánalmas, nyomorult ember nem vonz senkit,legfejjebb a Máltai Szeretetszolgálat figyel fel rá.

Ismerkedj bátran és már az elején játssz nyílt lapokkal. Ne ködösíts, add elő az "ez van" teoriát. De ne ébresztess magaddal szemben szánalmat. Meg fogod találni a párod.

2010. márc. 8. 09:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok egy búval bélelt fazon, csak most vagyok nagyon magam alatt. Imádom a jó humoort, a szórakozást és nagyon szívesen járnék társaságba is, csak nincs hova. Az adottságaimon sajnos nem tudok változtatni, (egészségügyi okokból nem sporolhatok, a kinézetem olyan amilyen, fiatalabb nem leszek, stb.), de biztosan más lenne a hozzáállásom is, ha újra megtalálnám az élet értelmét, mint ahogyan volt ez régen is.
2010. márc. 8. 09:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Lécci küldj nekem privát e-mailt! Kösz
2010. márc. 8. 09:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a nyitja, ha nyílt lapokkal játszol. Hidd el, van sok nő, csalódott nő, akinek már éppúgy elege van a hazudós pasasokból, és a magukat mutogató, sportkocsival villogó adoniszokból, meg azokból az emberekből, akik csak hitegetni tudnak... Ha nem mutatod magad másnak, mint ami vagy, és már az elején leszögezed, hogy nem játszadozni szeretnél, hanem a párodat keresed, akkor biztos találsz olyat, aki elfogad és szeret téged.

Vannak párkereső oldalak, oda tegyél fel magadról fényképet, ne a legócskábbat, de ne is egy agyonretusáltat. Járj el olyan helyekre, ahol jól érzed magad: koncertre, klubokba, kiállításokra, előadásokra, szabadtéri programokra. Ha ott találkozol valakivel, abban is biztos lehetsz, hogy az a valaki is élvezi, épp úgy, mint te.

Hidd el, a külső adottság nem minden. Ha valaki hosszútávra tervez, teljesen mindegy, mennyire jóképű vagy szép a másik, ha belül kong az ürességtől, vagy nem tudnak két értelmes szót sem váltani egymással, nincsen közös témájuk, érdeklődési körük... A hétköznapokban nem az a lényeg, hogy jól mutassanak egymás mellett, hanem az, hogy jól kijöjjenek egymással. Ehhez pedig a belső kell, nem a külső. :)

2010. márc. 8. 10:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Tényleg az önbizalom felépítése lenne a kulcs!Találni valamit,ami érdekel,amiben jó vagy,amiben el tudsz veszni,aztán úgy fog jönni a kedves,hogy már el is felejtetted,mennyire vártad.
2010. márc. 8. 10:07
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
2010. márc. 8. 10:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha netán mocsárba fullad a kapcsolatom,elhatároztam hogy könyvtárban fogok ismerkedni!Elképesztő dolgokat hall ott az ember,az odajáró anyukáktól!Nagyon sokan egyedül nevelik a gyermeküket,mert elhagyta őket a férjük!Csak egy ötlet,próbáld meg,ha van ilyen irányultságod! F35
2010. márc. 8. 11:22
 10/12 anonim ***** válasza:
hé a 0%-t én akartam beírni
2010. márc. 8. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!