Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik arra valami szó, mikor szeretnék sok emberrel "randizni" de csak egy ideális barátot keresek, aki ellenkező nemű, tehát fiú, de csak barátságról lenne szó?
nem tudom,de előbb nyúlok tűzbe mint hogy barátkozzak ilyennel :,D persze a barátkozás egy lánnyal,azt jelenti néha bizony leápol testileg is
én ebben hiszek,ez az én vallásom.
nálad ez nem így működik? akkor valamit nagyon rosszul csinálsz
és
csupán szegény szerencsétleneket akarsz lelkileg megcsonkolni
saját örömödre élvezetedre,akik nem küldenek el a jó szívük (?? ) miatt a bús f....ba
szadista vagy
ez a szó amit kerestem!
Fogjátok mert fel végre lányok, nők asszonyok egy igazi férfi nő barátság olyan ritka mint a fehér holló.
Létezhet de nagyon elvétve és ritka.
A férfi ha találkozik egy nővel akkor az esetek 99,99 %-ban az a célja, hogy felszedje a nőt. ( Ide az ilyen baráti vagy ismerkedős találkozókat értem. )
Ezzel csak szenvedést okoztok a férfiak legtöbbjének, mert ha még kijelented, hogy csak barát vagy ő titkon azért még mindig fog reménykedni, hisz félre érthetően kedves vagy vele.
Ha nem veszitek észre tudat alatt akkor is külditek a jeleket.
Az ilyen nők betegek és inkább egy pszichologikusra van szükségük mielőtt másokat is beteggé tesznek.
A legfőbb probléma, hogy önmaguk sem tudják mit akarnak igazán, belül vágynak egy férfira de félnek elkötelezni magukat vagy átadni magukat a vágyaiknak. Vagy csak várják a tökéletest, a tökéletes pillanatot, álom világban élnek stb.
A fentieknek nagyon sok háttere lehet ami, sok problémát okozhat még az életben ezért szerintem mindenképp keressenek fel egy pszichologikus mielőtt egy tökéletes haverról álmodoznak ki majd mindent megold.
26f
16: Értem, tehát szerinted ha egy nő világosan ki is jelenti, hogy csak barátságot akar, a pasi viszont ezt képtelen elfogadni de inkább eljátsza, hogy oké neki a dolog, miközben tovább mérgezi magát hiú reménnyel, akkor a nő a beteg, mert tiszteletben tartja a másikat és nem játszik óvónénit, aki jobban tudja helyette, hogy mit akar. Gratulálok. Ha a pasik többsége tényleg ennyire gyenge jellem és iyen önpusztító módon áll a kapcsolataihoz, akkor nem csoda, hogy ennyi megkeseredett, rögeszmés roncs tengődik ezen az oldalon, de ettől még ugyan úgy bennetek van a hiba, mert saját magatokat veritek át és ítélitek csalódásra. Ez ellen nektek kell(/ene/ett volna) tenni, nem a nőknek.
19/F
17.
Aki csak barátságot akar az ne viselkedjen két értelműen, egy dolog ha kijelentünk valamit és másik, az ahogyan viselkedsz amilyen jeleket sugárzol.
Mindennek van határa, és a kijelentéseknek is meg van a módja.
Ha valamit határozottan akarsz akkor azt határozottan úgy kell kijelenteni, és nem kell kiskapukat elrejteni a mondandódban.
Ha valaki direkt ellenkező neműeket keres feltett céllal csak barátnak szerintem ott már nem tiszta valami.
17.
Nem érzem, úgy hogy a lelki támasza kellene legyek valakinek csak azért, hogy legyen valaki akinek kisírja magát és persze emellett még két másik dugja, de én csak arra lennék jó, hogy vigasztaljam meghallgassam.
Kösz nem.... próbáltam nem jött be.
Ha nem vagyok elég jó neki akkor menjen a .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!