Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek milyen az ideális randi?
A fiu hoz viragot, ami szerintem irto romatntikus. Aztan beulunk mondjuk valahova enni, es rengeteget beszelunk. Kesobb meg elmegyunk mondjuk meg setalni es a fiu a vegen hazakiser. :)
18L
Első randi?
Lop nekem virágot a gádzsó kertjéből, romantikusan átadja,egy Keveset beszélgetünk, majd jóba leszünk a nádasban...*.*
Üdv.Lakatos Britniszpirsz.
Szerintem virágot vinni az első randira nem praktikus. A sétálgatás alatt úgyis elkezd hervadni.
A tökéletes randin szerintem zavarban vagyunk mindketten, ha megállunk 1 fánkra vagy fagyira, valamelyikőnk leeszi magát zavarába, a másik meg próbál úgy tenni, mintha észre se vette volna, aztán mindketten elnevetjük magunk.
Aztán andalgunk valami nyugodt helyen, majd megfogja a kezem.
A végén pedig hazakísér.
Én is egy sétára szavazok, közben lehet fagyizni vagy télen forralt borozni és sokat beszélni. Első alakomra szerintem ennyi elég.
Virágot én se várnék el, hogy aztán órákon keresztül lóbáljam, meg figyeljek rá, hogy nehogy eltörjem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!