Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki ötlet? Ideális randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kristabell kérdése:

Valaki ötlet? Ideális randi hely egy hónapforduló megünneplésére?

Figyelt kérdés
Randi.Hónapforduló

#Randi.Hónapforduló
2014. szept. 18. 22:25
 1/6 PearlDiver ***** válasza:
Kocsma, igyatok annyi felest ahány napja együtt vagytok.
2014. szept. 18. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, ez most lehet hülyén hangzik, de mi a volt barátommal nem igazán csináltunk nagy ügyet a hónapfordulókból. Annyi volt a lényeg, hogy együtt legyünk és kész. Vagy náluk, vagy nálunk. Ha jó idő volt, akkor focipályán vagy kettesben egy réten.. De egy átlagos napon is ezeket csináltuk, szóval a hónapfordulók sem teltek másképp..Persze annyi különbség volt, hogy talán egy-egy csokival megleptük egymást, de semmi több.Mi inkább a fél évesnek, az egy évesnek, a másfél és a 2 éves fordulónak tulajdonítottunk nagyobb dolgokat...De azok is majdnem elmentek egy átlagosabb napnak..Mivel én szakácsnak tanulok, ezért nagyon nem is engedtem szabadon a fantáziám, úgyhogy a fél és éves fordulókon valamit összedobtam..Valamit, amit szeret. Igen, ehhez hozzátartozik, hogy tavaly Valentin napkor csúsztatott palacsintát készítettem neki, amit fahéjjal is jó vastagon megszórtam, kiderült, hogy allergiás a fahéjra...Miután megette...És csak én nem tudtam...De nem lett baj:) Nah mindegy. Hidd el, nem kell, hogy tökéletes legyen. Akárhol is vagytok nem az a lényeg, hogy milyen a hely vagy, hogy esetleg milyen az ajándék. Egy idő után az is megteszi, sőt lehet, hogy már az elejétől, ha csak ott fekszel mellette és a tv-t nézitek, vagy kimész vele a pályára a haverjaihoz vagy bármi hasonló. Amit mindketten szerettek csinálni. Csak legyetek együtt.:) Remélem azért tudtam segíteni.:) :D
2014. szept. 18. 23:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen ez aranyos meg minden csak en eddig minden baratommal igy voltam.sosem mentunk sehova.ezert vele szeretnek elmenni valami jo helyre
2014. szept. 19. 06:33
 4/6 anonim ***** válasza:
értem..akkor mondjuk mozi?? vagy étterem?? :)
2014. szept. 19. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Mar voltunk:) en egy uszodazasra gondoltam.szaunaval meg minden
2014. szept. 19. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
az sem rossz :) mi is akartunk menni uszodába estére csak aztán valahogy elmaradt
2014. szept. 19. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!