Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srac, akibe kezdek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srac, akibe kezdek belezúgni, de nem tudom, jó ötlet?

Figyelt kérdés

Szóval fontos, hogy régebben nagyot csalódtam egy sracban, még tavaly, én pedig mindenkivel rideg lettem, mert féltem, hog ha megnyílok valakinek, összetör, kihasznál (megint). Viszont még sosem volt igazi barátom, és már mindenki piszkált ezzel. A barátnőim unszolására elmentem randizni egy sráccal, aki alapból nem lenne az esetem (elég...egyéni:) helyes, de egyéni...és ez nem lenne baj, csak olyan furcsa:D) de megtetszett... Hamar kiderült azonban, hogy egy egoista sefgfej, aki nem törődik mások erzeseivel, ráadásul egy ideig nem is beszeltunk... Egy párszor találkoztunk haverokkal, ott elmondta a barátnőm, hogy smaroltak, egy másik lánnyal pedig randizott...:/ nem szeretnék beleszeretni, de osztálytársak vagyunk, a közelemben ül, állandóan bámul... Ja mert igen, ma elég sokszor odajött... Sőőt, megtisztelt azzal, hogy köszönt! :O na de komolyan, a lényeg, hogy imádom a hangját, az illatát, satöbbi, és érzem, hogy bele fogok zugni, de a hozza hasonló srácokkal kapcsolatban nincs túl jo tapasztalatom... Felek, hogy meg fog bántani, főleg, hogy elég népszerű, meg sok lánnyal randizott már:(

15/L a srac is

2014. szept. 1. 14:48
 1/3 Nemadnámmeg:S ***** válasza:
Én kerülném :/
2014. szept. 1. 14:50
 2/3 A kérdező kommentje:
De mit tegyek, hogy ne essek bele?:/
2014. szept. 1. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Kösd le magad valamivel-valakivel.
2014. szept. 1. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!