Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki eléggé csendes és visszahúzódó. Beszélgettem vele kicsit az interneten. Elmondása szerint nehezen ismerkedik és visszahúzódóbb és ez meg is látszik a beszélgetésünkön. Eléggé hamar abbamarad az egész, mert én beszélek ő meg csak hallgat és pár szavas válaszokat ad. 23 éves és még biztosan szűz a viselkedése, stílusából kiindulva, természetesen most is szingli. Szeretném egy kicsit megváltoztatni a viselkedését, hogy pozitívabb, nyitottabb legyen. Hogyan tudnám ezt elérni? Tudnám szeretni és kell nekem úgy érzem. Szerintetek jó ötlet, ha valamelyik ismerősétől megkérdezem, hogy milyen lány is ő valójában? Mit szeret, hogy kell vele bánni, stb. Szeretném elhívni randira, de félek hogy megijed és visszautasít, ezért puhatolóznék kicsit valamely ismerősénél...
2014. aug. 3. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne azt bánd meg az életben, amit megtettél, hanem azt, amit nem. Most legyen ez neked az irányadó.
2014. aug. 3. 19:10
 2/4 Lynn326 ***** válasza:

Szia, mintha csak rólam beszélnél!

De most komolyan. Saját tapasztalatból, mondom, rosszul sülne el ha mástól kérdezgetnél róla, mert az olyan mintha nyomoznál utána, persze tudom, hogy nem, de ha a lány helyébe lennék nekem úgy jönne le. Mivel visszahúzódó nehezen ismerkedik, inkább azt ajánlom, hogy beszélj vele sokat, nagyon sokat. Ha tényleg szeretnéd őt, akkor ne add fel. Nem lesz könnyű dolgod és sok türelem kell hozzá, de hidd el megéri. Ami a randit illeti, ismétlem. Beszéljetek sokat, ismerd meg, és ha nem is kérdez vissza te is válaszolj a feltett kérdéseidre. Pl megkérdezed h mit szeret szabadidejében csinálni és te is elmondod neki. Ez picit megkönnyíti. Plusz ha hosszú távon csinálod akkor ezzel érezteted vele hogy szeretnél tőle valamit. Aztán persze idővel el hívhatod valamire. De ha rám hallgatsz akkor ne mondd ki nyíltan h randit akarsz hanem csak talizzatok, barátkozzatok. Aztán meg ugye te is megismered és magadban is le tudod rendezni, hogy akarsz-e tőle komolyabbat.

A visszahúzódó lányokat sokkal könnyebb megbántani. Nekem elhiheted.

Remélem minden rendben lesz és tudtam segíteni! :)

2014. aug. 3. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet. Adj neki sok pozitív visszajelzést, hogy fontos neked, számít a véleménye, tehát mondja el, hívd el randizni.

Az első srác velem is ezt tette és kicseréltek :) Tehát nagyon sokat lehet ezen javítani, de egészen biztos, hogy egy kis idő kell hozzá.

2014. aug. 3. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Vele beszélj, ne másokkal! Nekem is úgy tűnnél mint aki ellenőriz, hogy igazat mondok-e.
2014. aug. 3. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!