Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol található Budapesten és/vagy Dunaújvárosban ideális randihely?
Hiába vagyok ismerős mindkét környéken, mégse mozogtam még társasági körökben. Olyan helyet keresek ami:
- Fedett (rossz idő esetére is)
- Meghitt
- Semleges (vagyis nem lakásba akarom hívni a lányt mert az korai lenne és amúgy is romantikus alkat vagyok nem pedig egy kanállat)
- Hosszú órákra le lehet telepedni (délelőttől délutánig), lehet szocializálódni (egymással beszélgetés, talán társasozás - mert azt is szeret - meg ahol nem szégyen a csók, az ölelés meg az ilyenek)
- Van kajáldai és iváldai lehetőség és van a közelben ingyenes mosdó
Keress neten ilyen helyszíneket, pl társasköröket szoktak rendezni fantasyboltokban stb.
Én is nézegettem ilyesmi helyeket egy időben, már nem emlékszem konkrét helyre, csak erre az egyre:
Nem tudom, milyen, nem voltam, de ismerkedősnek tűnt. Nézz el arra, ha gondolod.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!