Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ideális randihely?
Figyelt kérdés
13/f vok szeretnék elhívni egy 12 éves csajt és nem tudom mi lenne a jó helyszín.
Tudtok segíteni?
2008. dec. 20. 17:11
1/5 anonim válasza:
szerintem hívd meg egy kólára (: bár én kólaellenes vagyok, és ilyen időben mégiscsak jobb meleget inni... akkor legyen inkább egy forrócsoki vagy kakaó. biztos van egy olyan étterem, pizzéria, vagy igényes kávéház(mármint nem kell olyan extraigényesnek lennie, de nálunk a kocsmák fölé is azt írják ki hogy kávéház..) vagy valami, ahová be tudtok ülni (:
de csak úgy sétálni is elmehettek.
vagy közös program.. például röpiedzés, vagy ha valami meccs vagy hangverseny lesz a sulitokban.
a lehetőségek tárháza végtelen!
2/5 anonim válasza:
vagy menjetek el karácsonyi vásárra,ha van a közelben.olyan jó hangulata van.aztán melegedni egy tea,forro csoki tényleg jó!
3/5 anonim válasza:
karácsonyi vásár, korcsolyázás, séta, tea
Ami fontos moziba ne vidd és olyan helyre ahol nem tudtok beszélgetni sem.
4/5 anonim válasza:
korizás, karácsonyi vásár tényleg jó! (: nálunk sajnos erre nincs lehetőség.. csak a közeli nagyvárosba (20km), oda meg 12-3 évesen nemtudom hogy beengednék-e az ittlakó leányzókat randevúra. (1.válaszoló)
5/5 anonim válasza:
Ne egy helyre vigyed a lányt, mert azt megunja (s amugyis minden fiu elviszi üditőzni), vidd el több helyre. Pl megisztok egy kolát, utána elmentek vásárolni, akkor ha van neked valami dolgod kérd meg, hogy menjen veled. Egy kola mellet ugysincs sok téma s akkor bekövetkezik a nagy csend ami soxor a randi végét jelenti. Ha mentek az uton még megláttok egyet s mást és jobban fog telni az együtt töltött idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!