Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik az a randihely ahova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az a randihely ahova mindig szerettek járni? És mi az amit már nagyon untok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a mozit és egyéb szórakozásokat a randin, ami elvonja a figyelmet a másikról.

A parkok szerelmese vagyok:). Télen pedig egy forró tea, kávézó/teázó ami le tud venni a lábamról:)

17L

2011. okt. 8. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a játszótér mindig szóbajöhet xD de nagyon szeretek vele egy padon ülni, ott csokolozni, ahol nem nagyon járkálnak, csönd van, nyáron meg az volt a kedvencünk, ha este kimentünk a város szélére, a mezőre és néztük a csillagokat :)
2011. okt. 8. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Az előző válaszadóhoz csatlakoznék, moziba én nem szeretem vinni a hölgyeményt, főleg nem elsőre.

Az étterem nem egy rossz helyszín, ahogyan a park sem, viszont mindkettő sablon és eseménytelen. :D

A lányok nagy része szereti az állatokat, egy állatpark vagy állatkert jó ötlet lehet, ott beszélgetni is tudtok, ha pedig megakadna a duma, akkor meg bármerre nézel, mindenhol beszélgetési témákba akad a szemed. :D

Szóval egy állatkert jó hely. ;)

Egyébként még bowling terem, billiárdterem sem rossz, ha meg kellene a dolgokra tanítani, akkor pedig érintkezhettek is, persze ne úgy Hollywoodos módra. :D

Én elárulok neked egy titkot, gondolom, fiú vagy és remélem, hasznodra is lesz.

Eddigi életem legromantikusabb randija akár hiszed, akár nem a városi füves focipályán volt. :D

Most volt a nyáron, este találkoztunk, sétálgattunk a városban, nagyon hangulatos volt, ahogy ment le a nap.

Mint kiderült, aznap volt a csillaghullás. Ezt ő tudta, én nem, ezért ragaszkodott mindenképp az esti randihoz. A kis cseles. :D

Már bőven sötét volt, nagyjából 10 óra lehetett, mondtam neki, hogy lassan hazakísérem, nehogy többé ne engedjék el velem, erre azt mondta, hogy jól van, lassan úgyis lesz csillaghullás és otthon majd nézi.

Na nekem meg kipattant egy ötlet a fejemből, hogy miért ne nézhetnénk együtt és maradjon még egy kicsit, feküdjünk ki focipályára és vigyünk valami kaját.

Így történt, később a szüleitől megtudtam, hogy alapból azt mondta a szüleinek, hogy éjfél után megy csak haza, mert csillaghullást néz velem. :D

Bocsi az offért, ezzel csak azt szerettem volna megmutatni, hogy sok helyszínből ki lehet hozni nagyon frankó dolgokat, olyanokból, amikről nem is gondolnád. :D

Hajrá!

17/F

2011. okt. 8. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
hát igen a csillagnézés tényleg hatalmas élmény a pároddal. a legjobb randim a barátnőmmel az volt, amikor a fűben feküdve néztük a csillagokat, közben sokat csókolóztunk, összebújtunk. Felejthetetlen élmény volt :). Csak kár h ezt nem lehet télen. :/
2011. okt. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!