Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy vad idegen lánnyal miről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vad idegen lánnyal miről lehet beszélgetni? Mi mondjak neki.

Figyelt kérdés
Van egy lány, néha látom, és nagyon tetszik. Szeretném megismerni, de nem tudom mit mondjak neki.
2010. márc. 7. 22:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem, nem. Én ezt most komolyan kérdezem. Tényleg nem tudom, hogy mit mondjak neki. Nem vagyok egy nagy csajozós.
2010. márc. 9. 18:54
 12/24 anonim válasza:
47%
beszéljetek a hüvelygombáról.
2010. márc. 9. 19:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom.. igy odamenni énse nagyon szoktam idegen csajokhoz:) de valahogy szerezd meg az MSN-jét és onnantol már mennifog:) persze ha nemvagy hülye x'D am 00:17 az Qva jóóx'D
2010. márc. 9. 19:59
 14/24 anonim válasza:

Hány éves vagy amúgy.?

Szerintem ha köszönni köszöntök egymásnak... tehát van azért ismeretség... kk a csoki tényleg jó ötlet... és kérd el az msn ét.../ keress ré vipen/iwiwen / vagy talán telószámát.

Ha ilyesféle ismeretség sincs... kk csak a szemezést tudom ajánlani... az általába beválik és egy idő után odamegy...

14/L

2010. márc. 10. 11:14
 15/24 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 18:54

A vadidegen-t egybeírják!

Olyanról beszélgess, ami az érzésekről szól bármivel kapcsolatban. Ne általános dumával szédítsd, ő nem egy haver!

2010. márc. 11. 20:26
 16/24 A kérdező kommentje:

Ezt, hogy érted, hogy az érzésekről?

Kérdezzek rá, hogy pl. honnan ismert ezt meg ezt és, hogy milyen a kapcsolatul. Vagy mit? Kérlek írj egy két példát.

Köszi a tippet amúgy.

2010. márc. 11. 21:01
 17/24 anonim ***** válasza:
A netmaffia.hu- ra beregelsz, és ott az egyik fórumban leírtam korábban a véleményemet és a tapasztalataimat. Valami hasonló címe lehetett, mint amit te kérdeztél. Ott nézd meg mert ez így nagyon hosszú.
2010. márc. 17. 08:55
 18/24 anonim ***** válasza:

ctrl+c ---> ctrl+v

esetleg?

2010. márc. 18. 15:18
 19/24 anonim ***** válasza:

Itt vannak a témák. Regelj be! Nem tudok 3 komplett fórumot bemásolni!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 18. 18:36
 20/24 A kérdező kommentje:
Nagyon jó, köszönöm szépen.
2010. márc. 18. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!