Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik órákig eltudnak beszélgetni egy idegen lánnyal msn-en azok, hogy csinálják? Vagy akár telefonon is.15/f
3. válaszoló: igen, ugyanez van velem is... És tényleg, mindent megosztunk egymással, és olyan jó ^^ Imádom azt a lányt ^^
22/F
Tényleg, van olyan akivel nem lehet egyszerűen beszélni.. az a tipikus "-mizu? -semmi... -mi volt ma? -semmi különös" bár ez inkább életunt.. de ha engem kérdeznének én percekig tudnák írni arról, hogy mi történt..
Ja meg az is fontos, hogy ne olyan csaj legyen, aki egyszerre 56 emberrel dumál... akinek myvipen is 800-2000 ismerőse van...
Tudjon figyelni a beszélgetésre..
Nagyon jól látod, hogy kell lennie közös témának, de ez nem azt jelenti, hogy az az egy téma van, és arról beszélnek órákig. Szerintem úgy lehet jól beszélgetni, hogy figyelsz a másikra, és elmondod a véleményedet, azt, hogy mi jut eszedbe az elmondottakról, sztorik, stb. A másik fél pedig reagál rá.
Nem lehet rá receptet adni, megfelelő társaság mindenképpen kell hozzá. Ha már igényed van a hosszú beszélgetésre, jó kiindulópont.
Na igen, jobb esetben egy beszélgetés során feljönnek új témák.."-szoktad nézni az xy sorozatot? -persze óvodás korom óta -hova jártál oviba? -.... -mien voltál kis korodban? -..." és lehet mesélni régi vicces történeketek, vagy mittudomain
15:30 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!