Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk/csendesebb srácok ti hogy csajoztatok be?
Történetekre lennék kíváncsi hogy jöttetek össze a jelenlegi/volt barátnőtökkel.
Én rengeteg alkalmat kihagyok ami eléggé legyilkol néha belülről.
Van egy lány aki tetszik, ketten együtt dolgoztunk ma kb 5 órát(+ volt velünk még 1 ember), és még a telefonszámát sem mertem elkérni. Néha néha váltottunk 1-2 mondatot, volt hogy mosolygott is, de semmi komoly. Nagyon keveset beszélek(úgy alapból is ff barátokkal) így esélytelennek látom hogy közelebb kerüljek egy lányhoz.
21 éves vagyok.
Ma olyan lehetőséget hagytam ki. :D Ilyen tényleg csak 1x van egy életben.
Azt vettem észre hogy a problémák akkor kezdődnek mikor elkezdek gondolkodni egy jó lehetőségnél hogy meg merjem-e lépni.
Hogyha gondolkozás nélkül az első pillanatban megteszem akkor általában jól sülnek el a dolgok, még ha ez csak annyit is takar hogy nem ráznak le és beszélünk pár mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!