Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak arra, hogy "mesélj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak arra, hogy "mesélj valami érdekeset"?

Figyelt kérdés
Van egy srác (17), aki tetszik , és sokszor rám ír msnen, h hogy vagyok, meg ilyesmi. azt is szokta írni h meséljek vmi érdekeset! ilyenkor mit kéne írnom h ne tűnjek unalmasnak?:P:D mert tényleg nem tudok ilyenkor regálni semmi értelmeset.:S L/15
2010. márc. 7. 21:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
22:58: pl mit szoktál mesélni?:D
2010. márc. 7. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Elöző vok!

Hát ami veled történt!

Épp most azt meséltem el az egyik srácnak, hogy bementünk a dm-be az egyik barátnőmmel meg egy felettünk járó sráccal és amikor nemfigyelt a srác telefújtuk női parfümmel xD

Ha pl. egy ilyet elmesélsz akkor a srác már bizots fog rá reagálni valamit.

Vagy olyat is lehet, hogy pl. anyád milyen bunkó volt, mert mittomén...nemengedett el egy buliba.

Vagy, hogy vettél magadnak csokis axe-t! (xD azért mondom mert én ezt ma tettem és el is meséltem mindenkinek msnen)

Szóval ilyenek.

Vannak dolgok, amik ilyen tők átlagos és uncsinak tünnek neked de neki érdekes, meg nevet rajta egyet és beindul a beszélgetés.

2010. márc. 8. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Most jót röhögtem: "mesélj te valamit baz*dmeg" xĐĐĐ kész:D K.O.:D
2010. márc. 8. 18:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak azért írja ezt, mert nem tud mit kitalálni. Akar veled beszélgetni, kommunikálni, és próbálkozik. Mi is párommal mindig rutinszerűen megkérdezzük egymástól, hogy "mit csináltál ma? mi történt veled?", és ez azért van, mert így el lehet indítani egy beszélgetést, rajtunk ragadt. :D

Szóval mesélhetsz neki bármit, mit csináltál aznap, milyen ötleted támadt, mit szeretnél csinálni, milyen filmet láttál, tök mindegy. Bármit, ami eszedbe jut. A lényeg csak annyi, hogy beszélgess vele, mert igazából ő is csak ennyit szeretne.

23L

2010. márc. 10. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!