Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hivjam fel?
Figyelt kérdés
Tegnap megszereztem egy lanynak a szamat, nagyon helyes, par napja ismerem akkor csak koszontunk, de tegnap odamentem hozza es a baratnojehez egy varosi rendezvenyen. Megadta a szamat amikor elkertem, hivtam 1 oraja kb., nem vette fel, akkor nem is volt fent facebookon 30 percig, a hivas utan ugy 10 perccel kesobb mar fent volt. Illene visszahivnia, vagy varja , hogy hivjam megint? 18 eves vagyok, o egy evvel fiatalabb. Az ekezetekert bocsanatot kerek.2015. aug. 3. 12:56
1/6 anonim válasza:
hivd fel mégegyszer ha akkor se veszi fel akkor többet ne...
2/6 anonim válasza:
Neki illik visszahívni Téged. Ha nincs pénze akkor minimum egy rövid rád csörgéssel illene jeleznie, hogy most elérhető. Vannak lányok, akik azt szeretik, ha a fiú többször próbálkozik és aztán 2-3 alkalom után nagy kegyesen felveszik. Ez nem túl jó, így ha gondolod írj rá Facen minél előbb. Ne írd oda, hogy már kerestelek telefonon vagy hasonlót. Úgy írj, mintha a telefonhívás nem is lett volna.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, johetnek meg velemenyek.. Chatelni nem akarok, sok idom elmegy rajta, es amugy se jonnek le ugy a poenok ahogy akarnam, eloben jobb vagyok a beszedet tekintve.
:)
2015. aug. 3. 13:08
4/6 anonim válasza:
Én még a helyedben párszor próbálkoznék, de ha semmi reakció, akkor hagynám.
Mondjuk egy üzit dobhatsz rá, hogyha neki is lenne kedve, akkor inkább telefonon folytassátok a beszélgetést.
5/6 anonim válasza:
TE hivd ujra.
Ha megszakad a vonal, akkor is a hivo felnek illik ujra csorognie (a hivatalos protokoll / etikett szerint).
6/6 A kérdező kommentje:
Felhivtam meg egyszer, de nem vette fel.
2015. aug. 3. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!