Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányok buknak azokra a fiukra akik írnak?
Elkezdtem egy ève írni ez ídő alatt pár novellát csináltam ès egy regènyt is elkezdtem ami állitolag nem rossz.
Azt hittem az írás által sikerül egy lányal megiskerkednem de tèvedtem
Szerintem ez magában sajnos kevés. Az írók közül is csak a nagymenők érdeklik a nőket, mert ugyebár ott a hírnév, a csillogás, a pénz és a sznob társadalmi élet.
Akik nem futnak be azok ugyan olyanok maradnak mint az arctalan tömeg.
Ott a Californiacation, ami ugyan kitaláció, de remekül példázza a nők viselkedését a kérdésben.
Jó nagy madár vagy,már ne haragudj.
Az emberek azért írnak,mert szeretnek írni,vagy valami traumát,traumákat írnak ki magukból.
Te meg:D Gondolom a szóban forgó lány elolvasta az egyik irományod és lekoccolt :D
Ne csajozás miatt írj. Egyébként publikáltál már valamit? Az írásnak ez lenne a célja végülis, nem az, hogy becsajozz vele.
Én szeretek olvasni, de még a híres kedvenceimmel se jönnék össze, mert bár az írásaikat szeretem, az életmódjukat nem feltétlenül.
Én is szoktam írni, ráadásul szakemberek is jónak tartották már a műveimet. (Nem középiskolai tanárokra gondolok, hanem nálam híresebb írókra, akikkel voltam olyan szerencsés, és meg tudtam ismerkedni.) Na, így sincs nőm. :D
De én nem is ezért írok. Csak jó szórakozás.
Egy-két helyre töltöttem fel és átalában tetszett. Igazából én annak idején tényleg azért kezdtem el írni, hogy hátha nem leszek annyira magányos és találok egy normális lányt. De igazából miután elkezdtem írni még magányosabb lettem. Ma már nem azért írók mert ismerkedni akarok, nem mondom, hogy rossz lenne ha sikerülne, de most már nem szempont.
Szeretek írni, nyilván van aki nálam százszor jobban szeret írni. A regényemet is ismerkedés céljából kezdtem rá de aztán három fejezet után rá jöttem ez több ez a sztori és azota már nem azért írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!