Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire buknak 15-16 éves lányok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Légyszi segítsetek nekem pár tippel ...
15 éves vagyok, jól tanulok,focizok is (U15 Nb1-ben), többen mondták ,hogy jól nézek ki,kedves vagyok és udvarias is, de mégsem értem ,hogy mért nem jön össze a csajozás
Mi lehet a baj?
2013. márc. 12. 22:24
3/7 A kérdező kommentje:
Mi a bajod a focistával...?
2013. márc. 12. 22:48
4/7 anonim válasza:
Hát annyi, hogy nagy átlagban buták, műveletlenek. És sajnos túl vannak fizetve. Aztán ha te kivételt képezel, az tuti jó pont minden lánynál, de ez a nagy helyzet, hogy az emberek ezt gondolják a focistákról (itt most nem a te korosztályodra gondoltam, ott még menő, 17-18 év fölötti lányokat már nem nagyon nyűgözi le a dolog, sokkal inkább az a fontos, ki vagy, mint hogy mit csinálsz)
5/7 anonim válasza:
A lányok szeretik a focis fiukat.És a csajozásba mi nem jön össze ha ''jól nézel ki'' stb.Legyél rámenős de ne túl nyomulós,nem nagyon szeretik a visszahúzódó,ilyedős fiukat,és manapság nem érdeklik őket h mien jól is tanulsz..
6/7 anonim válasza:
Ugyebár te a 15 éves lányokról beszélsz, ahány éves a kérdező. Mert akkor egyet kell értenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!