Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért menekülnek a lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekülnek a lányok a kedves fiúk elől, miért nem tudnak hozzájuk vonzódni, hogyan tudnék tapló lenni, akikre buknak a csajok?

Figyelt kérdés
Nem kell a körítés, ez van, tapasztaltam, nem bírjnak vonzódni egy velük kedves, rendes fiúhoz, csak az ilyen bunkó, nagyszájú, velülk kutyaként bánó fiúkhoz tudnak vonzódni a csajok, az összes ilyen. Volt egy kedves, de csúnyácska lány és én rendes voltam vele, pedig előttem egy fiú sem akart tőle semmit és végül mégis csak barátnak akart, mert túl jó voltam hozzá és nem vonzotta. Aztán ott van egy másik csaj, nagyon szép, vonzó, de önbizalomhiányos, elégedetlen az alakjával, pedig nekem nagyon bejött, errre ő is csak barátnak tart és úgy szeret, mint egy barátot ki is jelentette, de különösebben nem is érdeklem, pedig én megadnék érte is mindent, hogy együtt lehessünk, mégis ez a hála érte. Minden csaj ilyen külsőtől függetlenül, mindnek a rossz fiúk kellenek, akik emberszámba sem veszik őket, én is szeretnék ilyenné válni, de eddig nem jártam sikerrel, mert ha bunkóztam, akkor a külsőm miatt dobtak a csajok, mert nem vagy egy jó pasi az tény, de amikor annyi gané kinézetű, bunkó arcnak van nője, sokszor nem is akármilyen, nem hiszem, hogy nekem ne juthatna barátnő, ha csak nem vagyok a legrondább fiú a világon, mert akkor végem is van.
2013. ápr. 19. 12:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem minden csaj olyan. Maradj önmagad, eljön az ideje.
2013. ápr. 19. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Ennek a kérdésnek a kiírása már elég jó kezdet a taplósághoz és bunkósághoz a nők felé, úgyhogy ha ez a cél, gratulálok, jó úton haladsz.
2013. ápr. 19. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Te korlátolt barom, nem taplónak kel lenni, ezt csak a sok hozzád hasonló önbizalom hiányos idióta találta ki magának.
2013. ápr. 19. 12:31
 4/10 DaniKacsa :P válasza:
33%

Csak egy icipici titok: Légy bunkó! Sz@rd le mit is képzelnek a csajok rólad! Szólj oda nekik nyugodtan: Héé jössz dugni, vagy maradj csak szűz, b@szod!

Asszem ennyi! :)

2013. ápr. 19. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Hát ehhez hozzá kell hogy szóljak :D

"Nem kell a körítés, ez van, tapasztaltam, nem bírjnak vonzódni egy velük kedves, rendes fiúhoz, csak az ilyen bunkó, nagyszájú, velülk kutyaként bánó fiúkhoz tudnak vonzódni a csajok, az összes ilyen."

Ó, hogy ezt már tapasztaltad? De jó neked, van Magyarországon 10 millió ember, abból vagy 2 millió olyan lány ami a te korcsoportod, és te mindet végigpróbáltad? Szupi! Kapásból tudok olyan csajokat akik utálják a parasztokat, és normális barátjuk van. Nem nyert.

"Volt egy kedves, de csúnyácska lány és én rendes voltam vele, pedig előttem egy fiú sem akart tőle semmit és végül mégis csak barátnak akart, mert túl jó voltam hozzá és nem vonzotta."

Egy duci csajt nem nehéz felszedni, mert nekik se önbizalmuk, se tapasztalatuk, és amúgy is mutass már egy lányt aki nem akar boldog lenni. (ami egyedül nem megy) Nem nyert.

"Aztán ott van egy másik csaj, nagyon szép, vonzó, de önbizalomhiányos, elégedetlen az alakjával, pedig nekem nagyon bejött, errre ő is csak barátnak tart és úgy szeret, mint egy barátot ki is jelentette, de különösebben nem is érdeklem, pedig én megadnék érte is mindent, hogy együtt lehessünk, mégis ez a hála érte. Minden csaj ilyen külsőtől függetlenül, mindnek a rossz fiúk kellenek, akik emberszámba sem veszik őket,"

Általánosítasz. Téves infókból akarod elkönyvelni az embereket. Attól hogy az a csaj pont nem akart tőled semmit, attól még nem kell minden csajt egy kategóriába sorolni vele. Eleve a "jó csaj" egy szubjektív dolog, személyfüggő. Neked ő a jó nekem lehet be se jön. Ugyanez a csajoknál is: te meg sem ütöd a jó pasit nála, de egy duci lánynál már adonisz vagy.

"én is szeretnék ilyenné válni, de eddig nem jártam sikerrel, mert ha bunkóztam, akkor a külsőm miatt dobtak a csajok, mert nem vagy egy jó pasi az tény, de amikor annyi gané kinézetű, bunkó arcnak van nője, sokszor nem is akármilyen, nem hiszem, hogy nekem ne juthatna barátnő, ha csak nem vagyok a legrondább fiú a világon, mert akkor végem is van."

Állandóan ezzel a hülye bunkó, gané kinézetű, ronda fiúkkal jösz akiknek van barátnőjük. Elfelejtetted azt az aprócska dolgot, amit úgy hívnak, hogy egó. Egy ember a saját egóját mindig is felsőbbnek tartja és magához mérten a többi srácot a sajátjánál lejebb, ez már kognitív diszonancia, ami hamis ellentmondást jelent, elmagyarázom mit: bemagyarázod magadnak hogy jó nő, de mégsem mész oda hozzá, majd megkérdezed magadtól hogy miért szalasztottad el? Ekkor jön az ellentmondás, amikor meggyőzöd magadat hogy úgyse lenne nála esélyed.

23/F

2013. ápr. 19. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Talán azok a fiúk azon kívül, hogy lehet, hogy nem éppen olyan kedvesek, mint te, de tudnak nekik olyat nyújtani, amit te nem. Honnan tudod, tutira nem ismersz minden nőt és minden férfit.
2013. ápr. 19. 12:54
 7/10 anonim válasza:

Mindenképpen maradj önmagad! Ha nem is most, de nemsokára azok a lányok is rá fognak jönni, hogy olyan párra van szükségük, aki szereti, tiszteli őket. És ezt a taplók sose fogják megtanulni. :)

16L

2013. ápr. 19. 18:43
 8/10 anonim ***** válasza:
9%

Maradjon önmaga? Olvassátok már el újra, hogy milyen beteges hülyeségeket írt!

Ilyen gondolkodású emberrel épeszű nő nem akar járni.

Alapból olyan lenézés jön le az egész írásodból minden nő és nagyjából minden pasi iránt is. Aki ennyire lealacsonyít másokat, hogy ehhez viszonyítva lássa magát jónak... hát, ott elég nagy gondok vannak.

Kérdező, én inkább azt mondom, hogy ne maradj önmagad. Tudom, ez így hülyén hangzik, de vannak dolgok, amiken érdemes lenne változtatnod szerintem. Persze azt az énedet tartsd meg, hogy kedves vagy a lányokkal, mert ez abszolút pozitív. Ne legyél bunkó, mert ha megfigyeled, hogy milyen jellemű és milyen szellemi színvonalú csajoknak jönnek be a bunkók...ne akarj olyan lányt szerintem. Maximum annyit kéne inkább tenned, hogy legyél kicsit poénkodósabb (ne beszólogatós!!), legyél lazább, spontánabb, ilyesmik, ezeket a dolgokat kedvelik a lányok.

És úgy alapvetően ne gondold ilyen rossznak a világot, mert itt romlik el egyértelműen a helyzeted, és ez érződik valakin, ha ilyen, és a legtöbb embert ez taszítja. Próbáld ezt leküzdeni, keresd az életben a szépet inkább.

Valószínűleg úgyse ér semmit, amit írtam, de ennyit azért mindenképp jegyezz meg: attól, hogy bunkó leszel még ugyanúgy nem fogsz kelleni senkinek. Szóval inkább fejlődni próbálj, pozitív irányba. Bár persze a te döntésed...

21L

2013. ápr. 24. 13:07
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

haverkodj össze a másik kérdezővel akinek az a baja, hogy csak a szép pasiknak lesz szép nője

te legalább akkora elmeháborodott vagy mint ő

2013. ápr. 24. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:
29%

Teljes mértékben egyetértek az 5-ös és 8-as hozzászólással!

De hozzátenném a saját tapasztalatom, csak egy példaként.:)

Megismertem egy fiút, akivel elég jó barátok lettünk, aztán pár hónappal később, teljesen váratlanul elmondta, hogy többet szeretne tőlem. Annyira aranyos srác, de egyszerűen talán már azért nem jött be, mert túl édes volt velem. Ezután pár hónapig nem is beszéltünk, mert hát én nem visznoztam az érzéseit. Az alatt a pár hónap alatt amíg nem voltunk jóban és eléggé megváltoztam, majdnem minden hétvégén más fiúkkal kavargattam...olyan rossz, bunkó fiúkkal. Megfogadtam régebben, hogy nem fogok egy tapló(!) fiú után sem futni, de sajnos ez nem jött össze. Csak ők 'kellettek' nekem. Viszont pár hete elkeztünk megint beszélni azzal a 'barátommal'..aki most már nem csak egy jó barátom.:D. ezt csak azért írtam, le mert szerintem van abban valami, hogy sok lány előbb-utóbb belátja, hogy mennyivel többet jelent egy kedves, aranyos, figyelmes fiú, mint egy olyan aki beszólogat, bunkózik stb..

2013. ápr. 24. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!