Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők panaszkodnak, hogy nincs normális férfi, már nem lesz egy normális párkapcsolatuk, de mikor egy normális férfi ismerkedni szeretne velük meg vagy nincs válasz vagy lekoptatás van?

Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 09:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Talán más az elképzelésük a normális pasiról, mint a normális pasinak, aki ismerkedni akar velük; esetleg normálisnak tartják, de más okból nem vonzza őket.
2015. júl. 24. 12:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Ha ilyen vagy a valo eletben is mint itt hogy nem azt a valaszt kaptad amit vartal volna erre bedurcizol es jon valami olyasmi szoveg hogy : "nem erdekel majd megtalalnak akkor a lanyok blabla...."

hat ilyen sertodos hozzaallassal nekem se kellenel :)

22l

2015. júl. 24. 12:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Légyszíves írd le, hogy mitől vagy te olyan normális! Szeretném tudni, hogy mit kell ezalatt érteni.
2015. júl. 24. 13:21
 14/22 anonim ***** válasza:
Náluk a "normális" azt jelenti hogy brutál jóképű, kigyúrt, és tele van pénzzel :) őszerintük ez a "normális".
2015. júl. 24. 15:18
 15/22 A kérdező kommentje:

tegnap 12:00

Ez van kinek mi a szépség,a szépség relatív dolog nekem tényleg jobban tetszenek az átlagos lányok viszonyítsd a cicababák/bombázókhoz,van olyan barátom aki csúnyának nem átlagosnak hívja őket,pedig ez nem igaz.Nekem testalkat sem igazán számít max a két véglet elsőnek az arcát nézem egy lánynak a szép arc megfog,de itt se a bomba csajokra gondolj,az a baj nem tudom leírni hogy nekem mi a szép,de nem pont az mint sok férfinak.

2015. júl. 25. 01:19
 16/22 A kérdező kommentje:

tegnap 12:42

Nem durciztam be csak mint ahogy sokan én is bele fáradtam sok csalódás,meg a sok kamu,majd ha idősebb leszel te is változol ,vagy olyan leszel mint a fehér holló.

2015. júl. 25. 01:20
 17/22 A kérdező kommentje:

tegnap 13:21

Pl nem vagyok csajozós,félre kefélős,tudok szeretni,csak a párom a fontos,stb.....

2015. júl. 25. 01:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Csak azt nem birod felfogni hogy hiaba vagy rendes, ha talalkozol egy lannyal es nincs meg a kemia, vibralas a levegoben (nem tudom meg hogy mondjam) akkor bszhatod az egeszet.

Csak tudod a nok eszreveszik ha valaki ilyen elkeseredett gondolkozasu..

2015. júl. 25. 09:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Azért, mert a [normális férfi] definíciója nincs meghatározva egzakt módon, és így akit Te normálisnak tartasz, az a nők szemében egyáltalán nem biztos, hogy az.

Rengeteg kritérium mentén lehet értékelni egy embert, kinézet, jellem, karrier, etc... Te hiába gondolod mondjuk jó kinézettel és jellemmel, hogy tök normális vagy, ha a nő úgy ítéli, hogy mondjuk egy [normális férfi] jobb munkahellyel rendelkezik. De ugyanez szinte bármi másra elmondható, hogy elég ha a rengeteg szempontból 1-2 nem stimmel, akkor sok nőnél már nem fogsz a [normális férfi] kategóriába kerülni.

Az egy másik kérdés, hogy sokan ezeket a határokat elérhetetlenül magasra húzzák, és így éveken át egyedül vannak inkább, mint, hogy azt mondják nem kell, hogy a pasi egy személyben legyen tökéletes kinézettel, anyagi lehetőségekkel, és jellemmel megáldva, mert ilyen csak a mesékben van.

2015. júl. 25. 10:01
 20/22 A kérdező kommentje:

ma 09:53

Mert szerinted a férfiak nem veszik észre,ha egy nő elkeseredett gondolkodású?

2015. júl. 25. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!