Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Nem tudom, hogy mennyire akarom.
A napokban összejöttem egy férfival. Egy ideje elkezdtünk találkozgatni, már az első találkánál érezhető volt, hogy mi ketten együtt leszünk, annyira egy hullámhosszon vagyunk. Nagyon tetszik, minden meg van benne ami nekem kell, úgy érzem, hogy teljesen összepasszolunk. Az, hogy ki lett jelentve, hogy együtt vagyunk, még igazán friss. Ő kezdeményezte, hogy mi lenne ha komolyra fordulna kettőnk közt. Eszembe sem jutott nemet mondani, egy percig sem gondolkoztam a válaszomon. Azonban azóta visszajött az étvágyam (semmi nem ment le a torkomon amikor még eleinte találkozgattunk annyira izgultam és el voltam varázsolva)... Kicsit elbizonytalanodtam. Lehet azért, mert régóta vagyok már egyedül és most szokatlan nekem a tudat, hogy van valakim.
Amióta kikelentettük, hogy egy pár vagyunk, elillant ez a hatalmas izgulás meg étvágytalanság, és párszor megfprdult bennem, hogy "biztos?".
Eszemben sincs szakítani, csak
tudni szeretném, hogy normális e bennem ez a kettős érzés.
Nagyon hasonló helyzetben voltam, és pont így éreztem én is... a sok múltbéli nyavalya okozza ezt, akár olyasmik is, amikre nem emlékszünk.
Nehéz elfogadni ám a jót... nekem borzasztó nehéz volt. Aztán valahogy mégis sikerült. Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy akarom, és MEGENGEDTEM magamnak, hogy élvezzem. Most már szerelmes vagyok. És még étvágyam is van (pedig az elején nekem sem volt). :)
Szóval az érzés benned van, neked kell elengedned a régi szorongásokat, görcsöket, félelmeket, és megengedni magadnak a boldogságot.
Szia!
Az elején előfordul olykor, hogy az ember túl aggódja, fél, hogy rosszul döntött. Ne aggódj, adj neki esélyt. Mit veszítesz? :)
Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtatóak! :) Remélem mihamarabb elmúlik ez a kételyes érzelemhullám. :)
Mégegyszer köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!