Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarom ezt a pasit, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy közel 20 évvel idősebb elvált pasi, akinek még a házassága alatt összejött egy gyerek egy másik nőtől... Szerelmes vagyok belé, Ő is vonzódik hozzám, de azt mondta, hogy gondolkodnia kell, ott a gyerek stb. Egyre nehezebb ellenálnom Neki... Tegnap volt egy kis "kézimunka", csókolózás... Tényleg szerelmes vagyok, szeretnék a barátnője lenni... Lehet erre esély? Mit tehetnék? Nem ítélkezést kérek... Előre is köszönöm!2015. ápr. 15. 08:23
1/19 anonim válasza:
A házassága alatt lett gyereke egy másik nőtől? És azzal most együtt él?
2/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy már egy hónapja nem találkoztak..
2015. ápr. 15. 08:37
3/19 anonim válasza:
De együtt éltek eddig azzal a nővel? És mióta? Mennyi idős a gyerek?
4/19 A kérdező kommentje:
Hol együtt voltak, hol nem... Volt, hogy visszament a feleségéhez... A kisfiú 2 éves. A pasi pedig egyik pillanatban azt mondja, hogy velem lenne, a következőben, hogy gondolkodnia kell... Én pedig belepusztulok, mert szeretem... :(
2015. ápr. 15. 08:49
5/19 anonim válasza:
De gondolom nem azt tervezed, hogy veled marad végleg?
6/19 A kérdező kommentje:
A lelkem mélyén nyilván azt szeretném, de persze tudom, hogy valószínűleg nem így történne... Ennek ellenére járni szeretnék Vele. Mit tegyek?
2015. ápr. 15. 08:56
7/19 anonim válasza:
Vonzodsz hozzá. Kapkodd be a tabijaidat, hogy ne legyen baj aztán adjatok a szexnek!
8/19 A kérdező kommentje:
De nekem a szex kevés... Járni szeretnék Vele és nem tudom, hogy mit tehetnék ennek érdekében...
2015. ápr. 15. 09:01
9/19 anonim válasza:
Ha két éves gyereke van és ragaszkodik hozzá, akkor kicsi az esély, hogy nyíltan felvállalja a kapcsolatotokat.
10/19 A kérdező kommentje:
Én a gyereket elfogadnám, ez nem (lehet) probléma... Még senkit nem szerettem ennyire, mint Őt...
2015. ápr. 15. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!