Hogy hívjak el randira egy pasit? Ha megkérdezi, miért akarom elhívni mitmondjak?
Figyelt kérdés
Már egy ideje elhatároztam ,hogy elhívom őt valahova. Csak nem tudom mi lenne a legideálisabb. Már teljesen ki vagyok készülve a szerelemtől nagyon tetszik ő ,fogytam 3 kg -ot is egyre kevesebbet eszem. Nagyon ki lennék miatta ,ha elutasítana. Mit tegyek ??? Adhatnátok nekem valami frappáns ötlleteket.2013. aug. 27. 22:21
1/14 anonim válasza:
Mond azt: Krumplit pucolni.
Ennyire hülye, csak nincs, hogy nem tudja miért akarod elhívni randira!
2/14 A kérdező kommentje:
Komolyakat
2013. aug. 27. 22:24
3/14 anonim válasza:
sehogy! érd el hogy a pasi hívjon el!
4/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, még sosem hívtam el randira pasit. Az a szerencsés, ha a pasi hív el, de ha alapból ő észre sem vesz téged, akkor az úgy elég nehéz lesz.
Inkább azt tudnám mondani, hogy küldj felé jeleket, mosolyogj rá, keresd a pillantását, szemezz vele, ha vagytok olyan viszonyban (pl. távoli ismerősök vagytok), akkor elkezdhetnél vele beszélgetni, aztán spontán beülhetnétek valahová mondjuk fagyizni.
Tudd meg, hogy mi a hobbija, vagy hova szeret járni és "véletlenül" menj te is oda. Azért vigyázz, ne legyen túl átlátszó, vihetsz magaddal valakit, aki a biztonság kedvéért ott lesz neked "alibinek". :)
Sok sikert! :)
6/14 A kérdező kommentje:
Ő már hívott el,csak visszautasító voltam vele szembe mert nagyon megilyedzem
2013. aug. 27. 22:27
8/14 A kérdező kommentje:
5ös 19 vagyok
2013. aug. 27. 22:28
9/14 anonim válasza:
Annyira buta vagy -.-' El is hívott és te szerelmes létedre visszautasítottad? Akkor minek akarsz vele találkozni? Lehet, hogy úgy megkukulnál az "ijedségtől" , hogy mégjobban elvágnád magad...
10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor még úgy nem érdekelt komolyabban
2013. aug. 27. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!