Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy hívjak el randira egy...

Hogy hívjak el randira egy pasit? Ha megkérdezi, miért akarom elhívni mitmondjak?

Figyelt kérdés
Már egy ideje elhatároztam ,hogy elhívom őt valahova. Csak nem tudom mi lenne a legideálisabb. Már teljesen ki vagyok készülve a szerelemtől nagyon tetszik ő ,fogytam 3 kg -ot is egyre kevesebbet eszem. Nagyon ki lennék miatta ,ha elutasítana. Mit tegyek ??? Adhatnátok nekem valami frappáns ötlleteket.

2013. aug. 27. 22:21
1 2
 11/14 viktor123456 ***** válasza:
Mond neki, hogy úgy izomból lerántod. Tuti ott lesz. :-)
2013. aug. 27. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Mondd el neki az igazat.Hogy akkor nem tetszett, de azóta sokat gondolsz rá és most szívesen elmennél vele randizni. :) Ha még van esélyed nála, akkor nem fog nemet mondani.
2013. aug. 27. 22:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Most le leszek pontozva, de a kérdés alapján azt gondoltam, hogy kb 13 éves a kérdező...
2013. aug. 27. 23:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó nem annyi vagyok
2013. aug. 28. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!