Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akarom ezt a pasit, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarom ezt a pasit, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy közel 20 évvel idősebb elvált pasi, akinek még a házassága alatt összejött egy gyerek egy másik nőtől... Szerelmes vagyok belé, Ő is vonzódik hozzám, de azt mondta, hogy gondolkodnia kell, ott a gyerek stb. Egyre nehezebb ellenálnom Neki... Tegnap volt egy kis "kézimunka", csókolózás... Tényleg szerelmes vagyok, szeretnék a barátnője lenni... Lehet erre esély? Mit tehetnék? Nem ítélkezést kérek... Előre is köszönöm!
2015. ápr. 15. 08:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Te elfogadnád, de a másik nő elfogadna téged? Nem biztos.
2015. ápr. 15. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Jó nehéz helyzetben vagy, inkább ne csináld. Ha a szerelem elmúlik, akkor majd máshogy látod. Ha a felesége után volt neki más, miért gondolod, hogy te lennél a végállomás. Ez bizonytalan dolog.
2015. ápr. 15. 12:45
 13/19 A kérdező kommentje:
Ez a szerelem nem fog elmúlni a részemről... Soha nem szerettem még ennyire senkit...
2015. ápr. 15. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Húú szia. :) Először is kezdem ott,hogy én is ebben a helyzetben vagyok teljes mértékben! :/ Tudom milyen ez az egész,de nekem meg még durvább...Tavaly nyáron ismertem meg Ausztriában egy szálláson,mivel apukámmal kimentem 1 hónapra(hazajöttünk-visszamentünk,hetente-két hetente). Ő cseh egyébként én meg magyar. Barátnője van. És az előző barátnőjétől van egy fiú gyermeke. A mostani barátnőjétől van egy és most nyáron születik a következő (örülök is és falra mászok tőle). 33 éves és elég szarul hangzik (bármennyire is gáz vagy nem gáz) én meg 14 éves. Mi mai napig tartjuk a kapcsolatot Facebookon. Bece neveket is adott már nekem az ilyen hogy kincsem..stb..A lényeg a lényeg,hogy semmi nem volt köztünk eddig,tiszteletbe tart engem hogy még kicsi vagyok-vagy is már nem annyira de azért még felnőtt sem,így vár rám...ha minden igaz. Imádom,egyszerűen kell nekem! És én is érzem hogy ez a szerelem nem fog elmúlni,de ez tényleg nem...!!! Érzem én is...Ha meg szeretnél valamit osztani még velem vagy én mondjak el neked valamit akkor nyugodtan írj privátba is,válaszolni fogok és ne szégyenlősködj. :) (Lány 14)
2015. ápr. 15. 23:28
 15/19 anonim ***** válasza:
És szerinted egy ilyen kis tinipitsát nem fog átbaszarintani a palánkon egy ilyen vén "alfahím"? :)
2015. ápr. 17. 09:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tinip... 30-as nő vagyok, Ő pedig 51 éves....
2015. ápr. 17. 09:30
 17/19 anonim ***** válasza:
De szellemileg azon a szinten vagy.
2015. ápr. 17. 10:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Most komolyan,szerinted egy 20 évvel idősebb fickó mit akarhat tőled?

Szerintem te is tudod a választ:szex,szex,szex...

És ennyi,nem akar többet.Volt "csókolózás,kézimunka",mivel ez megvolt már,nem akar elküldeni a sunyiba egyből,mert azért jól esne neki még ,plusz ugy van vele hogy szex is lessz.Hidd el férfiből van,én is az vagyok igy gondolkudunk.

Ha nekem lenne gyerekem ,stb.. egy 20 évvel fiatalabb nőtöl többet nem szeretnék mint a kufircolás.

Ez van.Ne dőlj be a romantikus Hollywoody történeteknek,ahol minden happy end.

21/F

2015. ápr. 17. 21:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Bassza meg hogy ilyen nehéz ez a szerelem...Hát de figyelj megpróbálni meg lehet csak beszéljétek meg!
2015. ápr. 17. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!