Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Van 1 fiú akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van 1 fiú akinek van barátnője de nem tudoim elfelejteni.

Figyelt kérdés
én 13 éves vagyok.van 1 fiú az osztból akit szeretek de van barátnője.a legjobb barátnőm aazt mondta hogy kb 70%-ba bejövök neki.most nemtudom hogy mit csináljak.várjak rá vagy ne???
2010. márc. 6. 07:40
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen mindegy, úgyse fogod senkivel se tartania kapcsolatot általános iskolából felnőtt korodra. :)
2010. márc. 6. 07:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Figyelj: mi ez, hogy 70%ban bejössz neki? Ezt vagy azért mondta, mert pont ezt a hatást akarta elérni, vagy nem komplett. Nem szoktuk %ban meghatározni az ilyesmit, maximum ha nézelődünk az utcán. Szerintem nem 100% hogy ez a fiú akar tőled valamit, ezt úgy hívjuk, hogy szárnypróbálgatás. Élvezi, ha több lánynak is tetszik, és el is éri, hogy ez így legyen. Ez teljesen normális tőle. Én azt javaslom, várj ki, mert nem hiszem, hogy ez a fiú komoly, és csak összevesznél a barátnőddel érte, a végén meg egyikőtöké sem lenne. Ez csak az én véleményem.
2010. márc. 6. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Várj türelmesen, mi mást tehetnél? Később majd kialakul. Ők is szakíthatnak, vagy te is találhatsz magadnak mást.
2010. márc. 6. 08:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, 13 évesen nem szoktak sokáig tartani a kapcsolatok.
2010. márc. 6. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!