Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudhatok róla meg valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatok róla meg valamit?

Figyelt kérdés
Ma az osztályommal voltunk a egy múzeumban, s volt egy másik osztály is ahol iszonyúan megtetszett egy csaj, de addig azért nem mentem oda hozzá mert ott volt mellette valamelyik osztálytársa, meg ott jegyzetelt. Mi előbb végeztünk, s megvártam őket(több mint fél órát vártam). De kifelé se volt egyedül. vártam egy kicsit a múzeum előőtt majd lassan követtem az osztályt de mind együtt voltak végig. A metróaluljáróban a többiek lementek a metróhoz ő meg egyik lány osztálytársával jegyet vettek, lent vártam de mikor láttam hogy az osztály nem megy mert valószínüleg őket várja én tovább mentem mert szerintem kicsit már feltünő lehettem. De sajnos nagyon nem tudom kiverni a fejemből! :( Honnan tudhatom meg melyik iskola volt ez? Mert h megtudnám megkeresném a neten, s onnan már tudom mit csinálok. Kérlek segítsetek, mert hogy ha tudom ki ő és megtaláltam, nem érdekel ha nem sikerül a tervem, de legalább hadd tudjam befejezni amit elkezdtem, mert addig nem tud nyugodni a lelkem! :( :( :(
2008. szept. 4. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy megtaláld. Elvileg a múzeumban a portán sem lehet megkérdezni, hogy melyik suli volt ott akkor, mert bizalmas információ, de egy próbát megér, hátha kedves a portás nő, de az sem biztos, hogy felírják melyik iskolából jön a csoport. Esetleg megkérdezheted valamelyik osztálytársad, hátha ismer abból az osztályból valakit és tudja. Vagy a kísérő tanárotokat, mert lehet, hogy ismeri az ő kísérő tanárukat és meg tudja mondani, hogy melyik suliból voltak.
2008. szept. 4. 17:35
 2/3 A kérdező kommentje:
És az nagyon hülye ötlet hogy ha a múzeumot hívom fel és úgy kiszedem valami nagyon okos szöveggel?
2008. szept. 4. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Amikor olvastam a történetedet, én is egyből arra gondoltam, hogy a múzeumtól kellene információt szerezned. De nagy eséllyel nem fogsz szerencsével járni, mert ha fel is írták, szerintem ezt az infót megtartják maguknak... Én kerülőúton próbálnék meg infóhoz jutni: ha volna kedvenc tanárom az iskolában (esetleg éppen az, akivel a múzeumban voltunk), őt kérném meg, hogy segítsen megtudni, ki lehetett a másik csoport. Neki a múzeumtól is könnyebb lenne infót szereznie, mint neked, és bármilyen hülyeséget kitalálhat... Illetve, ismerhet tanárokat a környék iskoláiból, és ha kicsit kérdezősködik azoktól a tanároktól, nagyon nagy szerencsével TALÁN kiderülhet, melyik iskola melyik osztálya járt ott akkor. De ehhez tényleg óriási mázli kell, és egy nagyon rendes, megbízható tanár...

Másik megoldás: abból, hogy milyen táskákat vittek magukkal a diákok, következtethetsz arra, hogy milyen messziről jöttek a múzeumba. Ha hátizsákokat, valószínűleg messzebbről, de ha csak kisebb táskákat, és hazafelé menet az osztály szétszéledt esetleg, akkor szerintem vmi közeli iskolából jöhettek.

Ez esetben meg ott az iwiw összetett keresése, és sorra végig kell nézni a helyi/közeli iskolák lánydiákjainak adatlapját. Ez iszonyú sok lesz, de most első pillanatban ez tűnik jó megoldásnak...

Hajrá! :)

2008. szept. 4. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!