Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatok róla meg valamit?
Szia! Amikor olvastam a történetedet, én is egyből arra gondoltam, hogy a múzeumtól kellene információt szerezned. De nagy eséllyel nem fogsz szerencsével járni, mert ha fel is írták, szerintem ezt az infót megtartják maguknak... Én kerülőúton próbálnék meg infóhoz jutni: ha volna kedvenc tanárom az iskolában (esetleg éppen az, akivel a múzeumban voltunk), őt kérném meg, hogy segítsen megtudni, ki lehetett a másik csoport. Neki a múzeumtól is könnyebb lenne infót szereznie, mint neked, és bármilyen hülyeséget kitalálhat... Illetve, ismerhet tanárokat a környék iskoláiból, és ha kicsit kérdezősködik azoktól a tanároktól, nagyon nagy szerencsével TALÁN kiderülhet, melyik iskola melyik osztálya járt ott akkor. De ehhez tényleg óriási mázli kell, és egy nagyon rendes, megbízható tanár...
Másik megoldás: abból, hogy milyen táskákat vittek magukkal a diákok, következtethetsz arra, hogy milyen messziről jöttek a múzeumba. Ha hátizsákokat, valószínűleg messzebbről, de ha csak kisebb táskákat, és hazafelé menet az osztály szétszéledt esetleg, akkor szerintem vmi közeli iskolából jöhettek.
Ez esetben meg ott az iwiw összetett keresése, és sorra végig kell nézni a helyi/közeli iskolák lánydiákjainak adatlapját. Ez iszonyú sok lesz, de most első pillanatban ez tűnik jó megoldásnak...
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!