Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudhatok meg róla valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatok meg róla valamit?

Figyelt kérdés
A minap beugrottam egyik ismerősömhöz(a munkahelyére)meglátogatni. Miközben kiálltunk az üzlet bejáratához, egyszer csak elment előttünk egy női ismerősöm akit már rég nem láttam. Na és vele volt egy barátnője akit akkor láttam meg először, s megtetszett. De sajnos nem tudom hogyan tudhatnék meg róla valamit. Attól a lányismerősömtől sajnos nem igazán tudok segítséget kérni, mert nincs, se IWIW-e , se az e-mail-címét, s sajnos még a telefon számát sem tudom, s nem tudom hogy rajta kívül van-e még közös ismerősünk. Mit lehetne tenni ez esetben?
2009. máj. 4. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
sza ha van valami közös barátotok a nőismerösödel akkor rajta keresztul elérheted és eltudnád kérni a másik csaj számát vagy ha pl ara lakik akkor viszamehetsz a boltelé hátha arra jönek :) sok szerencsét
2009. máj. 4. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos, ez egy elég nehéz eset. :) Talán az ismerősöd munkahelyén utánakérdezhetnél a lányoknak, először is annak a lánynak akinek a nevét is tudod hátha ott ismeri valaki még rajtad kívül aki esetleg a barátnőjét is ismeri akár látásból vagy névről vagy talán még jóban is van vele. De célszerűbb lenne ha valahogy még is megpróbálnád "felkutatni" a hölgyet akit régebb óta ismersz és rajta keresztül közelebb kerülni a barátnőjéhez. Valahol biztosan utol tudod érni.

Remélem sikerrel jársz! ;)

2009. máj. 4. 23:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Telefonkönyv?
2009. máj. 5. 01:50
 4/5 A kérdező kommentje:
mit csináljak a telefonkönyvel? :S
2009. máj. 5. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Keresd ki esetleg az ismerős csaj nevét és kérdezd meg ki a barátnője.
2009. máj. 5. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!