Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Taszító, ha tudtok róla, hogy osztálytársnőtök éppen menstruál?
Figyelt kérdés
Szóval nyilván természetes dolog, de nem taszító úgy beszélgetni, hülyéskedni valakivel, hogy tudod, hogy menstruál? Főleg ha esetleg meg is szokott ölelni. Tudom, hülye kérdés, de érdekel.2011. okt. 26. 20:11
1/8 anonim válasza:
najólvan.. ilyen is csak egy ostoba éretlen ember gondol.
2/8 szamóca.. válasza:
jó esetben nem maszatol össze mindent, miértlenne taszító?
3/8 anonim válasza:
Nem. Max idegesítő a sok hiszti.
4/8 anonim válasza:
Nem, mert az anyjuk is menstruál, mégis beszélnek velük, sőt még együtt is vacsoráznak meg ilyenek.
5/8 anonim válasza:
nem hiszem, mert engem se taszít h tudom h a WCben nap mint nap kiverik 20L
6/8 anonim válasza:
Mért lenne taszító? Nem lóbálja a véres tamponját...
7/8 anonim válasza:
Miért kéne arról bármelyik fiú osztálytársadnak tudnia, hogy téged éppen meglátogatott Vér néni?
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem taszító, mert a legtöbb de az ismerőseim közül mindenki ezt higiénikusan és rendesen kezeli. Szóval engem nem zavar, csak ne legyen hisztis a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!