Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasinak való a ronda kövér nő?
Figyelt kérdés
semmi rosszindulat csak kíváncsiság2010. márc. 5. 20:55
11/19 anonim válasza:
Mit jelent a kövér? Egyik barátnőm 180 centi és a 60 kilójál folyamatosan sír, hogy undorítóan kövér, ezért nem kell senkinek. és valóban nem kell senkinek, mert ezt érzik rajta, pedig nagyon szép. Én több vagyok 15 kilóval a 180 centimhez és mindig volt mellettem valaki és pár hónapon belül férjhez megyek. Nem a súlyon múlik. Persze lehet hogy 150-160 kilósan valóban azon múlik, de ma legtöbbször az a kövér, aki 50 kilónál nehezebb. ronda nő meg nincs, csak igénytelen és ápolatlan.
12/19 anonim válasza:
11.57-es: Szerinted csak egy 40 kilós nő lehet boldog, aki efölött van az már minek is él?
13/19 anonim válasza:
Nekem minden lány egy földre pottyant angyal, csak van akinek pofára esni sikerült...
14/19 anonim válasza:
Ha ennyi eszed van neked biztos nem. Gondolom te kérdezted azt is ,hogy melyik pasinak nem való a csajozás.
15/19 anonim válasza:
Vidéki, 8 általánost végzett, esetleg cigány pasiknak, vagy a másik végletnek, az otthonülő, légynek sem ártok dagi-pattanásosnak. Ja, és a "nők belső szépsége" dumát meg a ronda nők találték ki...
17/19 anonim válasza:
17:36,te egy radt bunkó vagy.
Kinek mi a szép..Te se jössz be minden srácnak,vagy csajnak,Telis tele vagy szépség hibával,van aki kövér,vagy aki kancsal,van aki pattanásos,van akinek a szája nem szép.Pl egy ducinak lehet szebb arca mint a tiéd ebben biztos vagyok.Nincs olyan,hogy mindenkinek 1 fajta nő vagy pasi tetszik.
18/19 anonim válasza:
10.57 vagyok 35F. A párom igazán csinos teremtés,neki ez adatott hogy szép legyen!De!Van néhány hölgy ismerősöm akik molettebbek és kevésbé csinosak mégis a legszebbek közé tartoznak,mert OLYANOK,akik a belső értékükkel bőven "kiváltják " a külsőt,és már nem is látod őket "csúnyának!
19/19 anonim válasza:
17:36, ezzel teljesen egyetértek. Viszonylag kinek való hát igen, elmondom: Otthon ülő, dagadék pattanásos, chips zabáló, lusta, gépfüggő fiúnak/férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!