Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasinak való a ronda kövér nő?
Figyelt kérdés
semmi rosszindulat csak kíváncsiság2010. márc. 5. 20:55
1/19 anonim válasza:
a tunyi faszoknak akik nem szeretnek kimozdulni otthonról.
2/19 anonim válasza:
Aki meglátja benne az értéket és nemcsak a külsőt nézi. Amúgy olyan nincs hogy ronda. Igénytelen, ápolatlan van, de azon lehet segíteni. Egy jó smink, frizura, előnyös ruha csodákat művel.
3/19 anonim válasza:
meg azoknak, akik szeretnének táplálékot szerezni télire, vagy egy esetleges atombombatámadáskor 20 évre elegendő kaja legyen :D a sült zsír csodákra képes :D
4/19 anonim válasza:
A ronda, tunya, dagadt lusta pasiknak
5/19 anonim válasza:
Egy ugyanolyan ronda, kövér pasinak. :D 19/L
7/19 anonim válasza:
Engem érdekelne, milyen az a "ronda kövér". Lehetne pontosabban fogalmazni? Paraméterek stb. Azt még értem, mitől kövér, de mitől ronda? Attól, hogy kövér?
8/19 anonim válasza:
Annak a nőnek lehet bájos hangja,esze,finom tapintása,jó humora,kiválóan főzhet,jó ízlése,lehet szuper anyuka és anyáskodó típus stb.!Annak való aki a NŐT látja, nem azt hogy milyen külsőt kapott az élettől!
9/19 anonim válasza:
Utolósnak van igaza. :)
Kövér vagyok,na és?! Ahhoz képest,hogy 18 éves vagyok,páromat elhalmozom szeretettel,gondoskodással,főzök neki stb.És hozzá teszem a páromért rengetegen versenyeztek,mégis én fogtam meg őt,csupán a belsőmmel na meg a szép arcommal. :D
És tervezi a közös jövőnket,nem én,hanem ő. :)Na meg már másfél éve húzzok egymás agyát,szeretjük egymást,legnagyobb vitánk is a focimeccseken alapszik,mert ellentéteknek szurkolunk. :)
Ő 28/F,Én 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!