Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valami tipp vagy tanács?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tipp vagy tanács? Hogyan jöjek ösze vele?

Figyelt kérdés

nemrég megismerkedtem egy lányal msn en/telón élőben nagyon jól megvagyunk és én már szinte az első alkalomtól beleszerettem. és haveroktol halottam visza hogy ő járna velem. de nemtudom hogy ienkor mit csináljak:S egyszerüen hívjam el valahova és smároljam le? mert ez a szöveg hogy "Lennél a barátnőm?" kicsi hülyének tűnik nekem:D

szóval létszi adjatok valami segitséget mert nemvagyok valami gyakorlot:S

16/F

2010. márc. 5. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát mindenképpen hívd el valahová, de azért ne "smárold" le. Már ha ezalatt azt értetted, hogy hirtelen lekapod:D

A barátom egyébként azt mondta nekem anno, hogy "Jó lenne ha összejönnénk":D Erre én igent mondtam:D És ennek már több, mint 2 éve. Szóval szerintem nem cikis az, hogy legyél a barátnőm:D

Sok sikert;)

18L

2010. márc. 5. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ismerkedj vele, hívd el valami vicces, egyedi helyre. :D Menjetek el sétálni a sötétbe, és csókold meg. :D A hideget meg szarjátok már le! :D
2010. márc. 5. 17:51
 3/4 anonim válasza:
ha olyan beállítottságúak vagytok mint én, akkor vidd el temetőbe éjjel, akkor úgyis fél meg fázik, odabújok temeg lekapod. vagy valamiilyesmi:D. de olyat is hallottammár, h lesmárolhatllak? erre másik: igen éslesmárolta :D
2010. márc. 6. 11:59
 4/4 A kérdező kommentje:

A Jó lenne ha összejönnénk szöveget egynapra kölcsönveszem:D

a temetőset meg háát nemtudodom:D

2010. márc. 6. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!