Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát szférából, hogy lehet "kilépni"?
Egy leányzóval már elég rég óta ismerjük egymást, de az utóbbi pár héten már többet kezdtem érezni iránta, mint szimpla barátság.
Mivel lehetne a barátságot elmélyíteni, hogy szorosabb legyen a kapcsolat közöttünk, s hátha másik szintre léphetne kettőnk kapcsolata?! Mik lehetnek azok a "témák", amiket csak a legjobb barátjaival osztana meg? Meséljek neki az én olyan dolgaimról, amiről csak kevesen tudnak? Ezzel mélyebb lehet a kapcsolat közöttünk?
Semmivel, azért vagy ott mert nem talál megfelelő partnernek. Ha mást is mondanak ez így van.
Persze hallani olyanokról, hogy összejön a barátjával, de úgy gondolom az legfeljebb azért lehet mert sajnálja a másikat amiért hiába szereti ezért kedvességből összejön vagy hosszas keresés után nem talál jobbat.
Lelépsz, máshogy nem lehet.
25/F
ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból
mond meg neki te mit szeretnél ha ő nem akarja akkor kérdezd meg miért
általános válasz hogy egy barát többet ér blabla nem akar elveszíteni mert rád mindig számíthat
szerintem a legkönnyebb módja a csajozásnak :)
nekem több hosszútávú kapcsolatom is barátságból alakult ki
persze ha csak megdugni akarod akkor nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!