Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Hogyha valakivel jártam együtt néhány hetet. De a volt barátnője újra felbukkant, és nem tudja a fiú már h mit akar, és lehet kibékül a volt csajával, de engem is szeret, és vonzódik hozzám, érdemes még keresnem? Van rá esélyem szerintetek h visszahódítom? 3 évig volt az exxel, megismert engem, de a volt csaj újra felbukkant ... féltékenykedik a pasi bármit is teszek, mindíg keres, szval nem akar elengedni, de én már nem tudom mit csináljak vele. Azthiszem szeretem, és bennem van ez a "meghódítási vágy" .... az exxel meg úgy akarja elkezdeni a kapcsolatot h rajtam nincs túl. Vélemények? :S Ne oltsatok plz, ígyis rossz nekem. ....

24L

2010. márc. 5. 13:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
az első vagyok. ha megtudod a választ, nekem is mondd el légyszi. hidd el, én is átestem ezen, és tudom, mennyire szar, de ha még érez akármit is az exe iránt, akkor az emlékek miatt visszasírja és vissza is megy hozzá. tudom, hogy nem könnyű, de próbálj meg keresni mást, élj, és akkor elfelejted!
2010. márc. 5. 14:08
 12/26 anonim ***** válasza:
Ne mond azt, hogy nincs normális fiú :) Tudok rá minimum egy példát :DD
2010. márc. 5. 14:08
 13/26 anonim ***** válasza:
ja..csak annak meg csaja van :D
2010. márc. 5. 14:09
 14/26 anonim ***** válasza:
Tévedés :) Nincs csajom :D
2010. márc. 5. 14:10
 15/26 A kérdező kommentje:

hehe :D én mindig az ilyeneket fogom ki.

CSak az bosszant engem, h ŐK találnak rám, hívnak randizni, nyomulnak stb, én nehezen mondom azt h legyen kapcsolat, és mindig ezvan, h meggyőznek, összejövök velük, és jön a volt barátnő ....

és elegemvan :(

mert még ha pasiznék vagy akármi, de olyan nehezen tudok szerelmes lenni, és az exes pasik mindig rámtalálnak, lehet h a felejtés végett, és sokszor mondják h "ellenállhatatlan a kisugárzásom" ezért vonzom be őket, de én nem akarom h ilyen legyek, lennék sokkal egyszerübb lány, egyszerűen nemtudom mi velem a probléma, pedig nem tartom magam se egy nagyon szépnek, se pedig kihívó viselkedésünek.

És most mégis mit tegyek? Megtudom még szerintetek hódítani? Barátai szerint az ex csak egy biztos pont volt neki, és fél h nemtalál egy olyat akivel annyira jólérezné magát, na meg a megszokás mega közös emlékek ami miatt visszahúz hozzá...

2010. márc. 5. 14:14
 16/26 anonim ***** válasza:
Mondom, keress mást :))
2010. márc. 5. 14:15
 17/26 anonim ***** válasza:
csak a felejtésre kellenél neki, meg a "gyógyulásra". ha kiszeretne az exből, téged is dobna :(
2010. márc. 5. 14:16
 18/26 A kérdező kommentje:

eddig engem akart, aztmondta h az exet már elfelejtette ... szeptemberbe szakítottak amúgy :S csak most felbukkant a csaj, felhozta neki a 3 éves emlékeket és ez lett belőle ... lehet csak biztos pontot akar a pasi vagy nemtudom ...

de miért játszik velem mindenki ... lassan már ott tartok hogy senkiben sem bízom ... ígyis paranoiás voltam, de most mégjobban azzá váltam ...

2010. márc. 5. 14:31
 19/26 anonim ***** válasza:
legyél kicsit magabiztosabb, keményebb, vagányabb, és akkor az ilyen szemetek nem fognak tudni szórakozni veled. ne áldozatnak tekintsd magad, mert akkor bevonzod az ilyen "vadászokat". ezt a srácot meg hagyd..ha tényleg téged akar úgyis visszatér. ne hagyd, hogy játszhasson veled! de sajna ha az ex ilyen emlékeket hozott fel, az azt jeletni, hogy még mindig szereti.
2010. márc. 5. 14:38
 20/26 A kérdező kommentje:
eddig kemény is voltam, de képtelen vagyok akárkivel is harcolni ...
2010. márc. 5. 14:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!