Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Milyen lenne álmaitok randija?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 16:28
1/8 anonim válasza:
Minél több pénz fogyna rá, annál jobb lenne.
3/8 anonim válasza:
A természet ölelése. Felmenni egy kisebb hegyre, dombra, vinni plédet hozzá finomságokat és oda leülni, feküdni, nézni a várost alattunk, ellátni a messzibe. Így kellemesen beszélgetni, ismerkedni.
Most voltam a héten, nem akartam onnan lemászni, mondjuk már 3 év 9 hónapja együtt vagyok a barátommal, de ez elsőnek is tökéletes.
4/8 anonim válasza:
Párizs utcáin kézen fogva andalogni éjszaka :)
5/8 anonim válasza:
Nehéz megmondani, mert elsőre azt mondanám, mindegy... de ha jobban belegondolok, olyasminek örülnék, amiről tudom, hogy a párom ismer, figyel rám, tudja, hogy mire vágyom, és igyekezne olyasmit kitalálni, ami illik a személyiségemhez... mert ebből érezném, hogy NEKEM szeretne a kedvemben járni...
6/8 anonim válasza:
@Arisa22
Azt is lájkolnád, amikor Ali, Abdul, Ahmed és Aziz a párizsi éjszakában körbeállna titeket :D
7/8 anonim válasza:
Most mért kell elrontani a romantikus álomképem? :)
8/8 anonim válasza:
@Arisa22
Nem véletlenül vagyok én a Böszme Feri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!