Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! Lenne kedve valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Lenne kedve valakinek egy jó humorral megáldodt,58-as éveiben járó férfival randizni?

Figyelt kérdés
A koromhoz képest jól tartom magam. Eljárok minden héten kondizni, és ismerem a mai világi életet. Van egy jó megélhetésem és ebből kifolyólag egy rendes házam. Ha tehetném minden nap elvinném a kedvesem egy étterembe,romantikus helyre,megadnék én neki ruhától kezdve, az úszó medencéig mindent,tudom.. Ez nem jó tulajdonság, de én így tudom kifejezni a szeretetem. Azonban nem tehetem ezt meg,mert nem igazán kapok már hölgyeményt aki a pénzemen kívűl kiváncsi lenne rám.. Ám mostmár lassan az sem probléma. Akit érdekelne az ajánlatom ,az ide írja le véleményét kommentben.

2015. júl. 13. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

OFF

Elnézést, de meg kell kérdeznem: milyen az, ha valaki az 58-as éveiben jár? Több évig 58 éves, vagy hogyan?

/OFF

2015. júl. 13. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyanezen gondolkodtam én is! Hány 58. életéve van egy embernek?:D
2015. júl. 13. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Talán ha úgy fogalmaznál, hogy társat, barátnőt keresel, rögtön komolyabban vennének.

Hölgyeményt? Felejtsd el ezt szót!

2015. júl. 13. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány éves korosztályra gondolsz? /itt a többség 20 körüli, szerintem jó ha tudod hogy ez a korosztály unokád lehetne/
2015. júl. 13. 20:01
 5/8 anonim válasza:
címkében:"vicc"
2015. júl. 13. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
ha tényleg gazdag vagy nem lesz gond nőt találni láthatod hogy a bandi vajda is milyen jól elvan
2015. júl. 13. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2015. júl. 14. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát most nagyot röhögtem, kedves kérdező, ha az 58as éveiben kitétel a humorod része, akkor tényleg vicces lehetsz :D valóban, hány darab ötvennyolcadik éved van, vagyis mióta vagy 58, ez valami Edward Cullen dolog lehet "mióta vagy 18 - egy ideje"...ő is a tizennyolcas éveibe jár :D komolyra fordítva, mivel én közel 30 évvel fiatalabb vagyok, ezért nem én vagyok az ajánlat címzettje (amúgy is van barátom) de azért nagyon tetszett ez a kérdés! Sok sikert kívánok, hogy a párodat találd te is! :)
2015. júl. 22. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!