Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kellemes, jó találkozó után miért nem keresett?
Figyelt kérdés
Tegnap egy kellemes, baráti találkozónak induló, napot töltöttem el egy emberrel, ahol a párkapcsolat téma is nagyon gyakori volt. Randi volt tulajdonképpen burkoltan. 6 órát töltöttünk együtt, de most még sem írta hogy jó érezte magát vagy ilyesmi. Miért lehet ez? Taktikázik?2015. júl. 12. 10:17
1/6 anonim válasza:
Ha férfi, akkor azért, mert neki mégsem volt olyan kellemes. Ha nő, akkor elképzelhető a taktikázás.
2/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2015. júl. 12. 10:19
3/6 Noren1989 válasza:
Neki mégsem volt annyira kellemes, vagy esetleg más dolga is lehetett, kövi csaj/barátnő, meg ilyenek.
25/F
4/6 anonim válasza:
Ha nem érezte volna jól magát, akkor nem töltött volna el hat órát veled. Lehet, hogy taktikázik. Olvastam én már itt is, meg más fórumokon is, hogy első randi után legalább két napig nem szabad jelentkezni, nehogy nyomulásnak vegye/elbízza magát a nő. Elég nagy ostobaságnak tartom, de ettől függetlenül sokan gyakorolják.
De az is lehet, hogy simán csak technikai akadályai vannak, hogy jelentkezzen. Még legalább egy napig várj türelemmel!
5/6 anonim válasza:
Talán csak nem ér rá jelentkezni.Pár napot várj,mielőtt elkönyveled magadban a dolgokat!
6/6 anonim válasza:
Néhány hete hasonló helyzetben voltam. A férfiról tudtam, hogy félénk, ezért jelentkeztem én. Erre ő reagált, feldobtam, hogy megismételhetnénk, kapva-kapott az alkalmon, a következő randin pedig összejöttünk. Utána meg egyszerűen megbeszéltük, hogy akkor most már ő fog keresni. :) Ha akkor nem lépek, valószínűleg a mai napig várhatnám, hogy magától jelentkezzen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!