Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, Keressem őt vagy se?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, Keressem őt vagy se?

Figyelt kérdés
Van egy srác már több mint fél éve odavagyok érte, néha beszélünk ,4 szer találkoztunk, de van barátnője,elmondása szerint nem szereti. Már egy honapja hogy nem beszéltünk, ti keresnétek öt? Azt mondta nem igért nekem semmit, a barátnőjét meg lehetséges hogy ott hagyja de nem tudja mikor. Meghogy nem csak a sex miatt van velem, holott alig találkozunk meg nem is beszélünk már .....nem értem...ti mit tennétek? ezek után is odavagyok...keressem vagy ne?
2010. márc. 4. 08:05
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem hagyd, ha komolyan venne nem ezt csinálná. "Sirasd" el és keress mást. Nem éri meg várni rá ha ennyire bizonytalan. Fel a fejjel!
2010. márc. 4. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

arra miért nem gondol 1 "szerető" sem, hogy ha barátnő lesz akkor mellette is lesz 1 szerető??

kutya, szalonna....

aki képes egy lánnyal megtenni, az mindig meg fogja tenni

2010. márc. 4. 08:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Így van! Ha ennyire bizonytalan akkor el kell engedni. Nekem is nehéz megtenni egy ilyen lépést, de most hasonló cipőben járok. Annyi különbséggel, hogy a barátomról van szó. Be kell látnom, hogy nem kellek neki csak a szex ami számít nála. 29/N.
2010. márc. 4. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!