Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem, vagy jön? Rlevlknlsvn
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy minél jobban szeretnél valamit, jelen esetben egy lányt, egy kapcsolatot úgy általánosságban, annál inkább nem fogog megtalálni. Csak várjak, és majd jön? Tök szar, hogy nincs senkim. 16F2011. aug. 23. 23:09
2/4 A kérdező kommentje:
rövid volt a kérdés...
2011. aug. 23. 23:12
3/4 anonim válasza:
Ne görcsölj rá nagyom,és egy szép napon ott lesz melletted...egyik barátom is nagyon rá van állva a kérdésre,mindenképpen szeretne barátnőt,és annyira erőlködik másokon hogy észre sem veszi már azt aki szereti.meg így képes olyan kapcsolatba belemenni ami aztán sikertelen lesz,és olyannal jön össze akivel nem kellenek egymásnak.
4/4 anonim válasza:
Igen, ezt énis tapasztaltam :) énis csak kerestem, és kerestem egy jó barátnőt, de semmi. Aztán "feladtam", elfelejtettem egy időre, és láss csodát, 7 hónapja már járok valakivel, és nagyon szeretem, és ő is engem :) Szóval egy kicsit felejtsd el a dolgot, és jönni fog majd ;)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!