Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktatok csajozni?
Figyelt kérdés
Hogy szoktatok csajozni(buliba,szórakozóhelyen)? És lányok ti mit szerettek ha egy fiú hogy megy oda hozzátok? (kort írjatok lécci)2010. márc. 3. 20:18
2/7 anonim 

válasza:

Barney mestert nézd a Comedy centralon! ;D
3/7 anonim 

válasza:

én egy szál fas*zba szoktam bal kezembe fakanállal, jobb kezembe néger gyerekkel
4/7 anonim 

válasza:

Azt szeretem, ha egyáltalán odajönnek hozzám, mert mostanában egyre több fiú elvárja, hogy a lányok kezdeményezzek. Amúgy meg ne legyen túl rámenős, de azért túl félénk se. Olyan arany középút, és ne betanult szöveg legyen, amit mond, hanem a helyzethez illő és spontán.
5/7 anonim 

válasza:

Odamész a lányhoz, megszólítod
-Szija cica van gazdád?
ha bejön neki akk jóvagy
hívd meg 1 italra, gondolom ezt nem kell leírni hogy hogyan tedd...
Aztán kérdezd meg a nevét, a sorrend tökmind1
Kérdezd a hobbijárol, hány éves, sportol-e és ha igen mit, hol lakik, mit csinál szabadidejében ilyesmi...remélem segítettem :D
15/F
6/7 anonim válasza:
-Mizu, vidéki vagy? - mondattal kezdek... Ha nem, akkor eleve esélytelen a csaj, ha igen, akkor megkérdezem tud-e kapálni. Ha igen, akkor megmutatom neki a traktoromat (amivel a discoba járok, persze az ekét leveszem), ettől tuti felizgul, és innentől sínen is vagyok. (Traktorban jó a szex)
7/7 anonim 

válasza:

"Aztán kérdezd meg a nevét, a sorrend tökmind1
Kérdezd a hobbijárol, hány éves, sportol-e és ha igen mit, hol lakik, mit csinál szabadidejében"
De figyelem: msn-en mindez hatástalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!