Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti hogy ismerkedtek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogy ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Mi módon ismerkedtek? Mennyire vagytok bátrak? Ha van valami kiszemelt lány, akkor sokáig képesek vagytok harcolni érte? Kort is írjatok hozzá. 17/l
2010. márc. 3. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
én magamal harcolok 2 honapja mert nem merek oda meni 1 lányhoz igy is keves látom ... 17/F
2010. márc. 3. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos, ha tetszik egy lány akkor azért igyekszem a közelébe férkőzni, de ha max 2 hétig semmi, új jelentkező után kell nézni. Ismerkedni úgy szoktam hogy köszönök és ha csinál valamit (pl kosarazik) akkor én is beszállok a tevékenységébe vagy csak beszélgetünk. Ha látom hogy jelentek neki valamit akkor rendszeresebben igyekszem a közelében lenni. S ha már marha jóban vagyunk, elhívom randizni. Ha nem kell a randi akkor én se kellek, semmi gond jöhet egy másik lány. :) Ha pedig sikeres volt a randi le lehet ragadni a lánynál, a barátnőm lett. Remélem segítettem! :D 16F

2010. márc. 3. 20:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, hasznos volt, köszi :D
2010. márc. 3. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Örülök hogy segíthettem. :) Jut eszembe, ami még fontos nekem hogy igyekszem figyelni hogy milyen jeleket küld a leányzó, ezzel nagyban megkönnyíti a dolgom s könnyebben meg tudom hódítani! :) Valamint igyekszem a lehető legtöbbett vele lenni SZEMÉLYESEN, tehát NEM ajánlatos szerintem egy lánnyal Emaillozni mert akkor azt hiheti hogy gyáva nyuszi vagyok.

A bátorságot tekintve, természetesen én se szeretnék beégni, de sajnos ez egy vele járó dolog egy korombeli fiúnak ha vadászik a lányra... Ha van még kérdésed írd meg nyugodtan! :) 16F

2010. márc. 3. 20:28
 5/7 anonim válasza:
én általába szorakozo helyeken disco:D általában olyan lányokat keresek akinek a baráti körében van vannak ismeröseim igy nyugodtan oda tudok menni beszélgetni.. innen meg megy minden magátol.......... F19
2010. márc. 4. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Sehogy mert úgy is elutasítanak.

20f

2010. ápr. 17. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Udvarolgatni szoktam zavarbaesés nélkül, mert nem vagyok egy félénk típus. De nincs szükségem párkapcsolatra, mert nincs időm rá, és boldogabb vagyok így, mintha lenne. Nekem a sport az életem jelenleg. 15/f
2010. ápr. 17. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!