Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk:jartatok igy? Barki irhat

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk:jartatok igy? Barki irhat

Figyelt kérdés
tudom h nem teljesen ide jon a kerdes de arra lennek kivancsi volte olyan aki liceumba nem voltnepszeru de aztan egyetemen igen(ezt a nepszerut ugy ertem h szep baratnoje van{nem kurv*a}sok haverja,sportol,szeretik a tarsasagat...)
2010. márc. 3. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
ez a környezetől függ
2010. márc. 3. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát nekem általánosba, meg gimi első évében volt rossz. Semmi önbizalom, kicsi elhízottság, társasági élet gyér, kevés barát, mondhatjuk hogy egy csicskának néztek.

Most már jobb alakom van, edzek, helyesebben táplálkozom, önbizalom sokszorosára nőtt(de nem vagyok nagyképű!!), sokkal humorosabb lettem, több jó barát, sokkal lazább lettem. A szebb csajoknak is tetszek, régen nem nagyon hittem hogy van olyan csaj akinek tetszenék, de most már hogy a külsőm és belsőm is rengeteket fejlődött, így okés. Egyik legjobb dolog, ami velem történt tinédzserként.

2010. márc. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!