Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz, hogy amikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy amikor egy ferfi elkezd szemezni egy novel akkor szexre gondol?

Figyelt kérdés

Marmint szexre gondol az adott novel ugy ertem:-)

Ha szemez egy novel (munkahely ilyesmik) akkor szexualisan felizgul egy szemezestol, vagy ez hogy mukodik a pasiknal?

2015. júl. 5. 18:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Sosem beszeltunk, konkretan rosszul vagyok tole, a viselkedesetol....megis vonz mint egy magnes es ezzel nem tudok mit kezdeni.

Egyfelol bennem van ez a "komolyan?Tenyleg?Egy ilyen emberrel?

Masfelol pedig az, h dugjunk most azonnal.

Nos ez a ketto kavarog bennem es ez a dugjunk azonnal opcio megijeszt, konkretan az ijeszt meg h mennyire kivanom es ez kiszolgaltatotta tesz. Az, h szeretnek a kozeleben lenni, vagy azt h hozzamerjen (pl:kar, vall, ilyesmi)de mivel folyamatosan probal a kozelemben lenni, amikor ott van, egyszeruen ulok mint egy voros feju fuka es totalisan ignoralom, mikozben remeg kezem labam, eg az arcom, a fulem....:-)))

Ugy gondolom hogyha nem nezek ra, csak minimalisan akkor nem tudja eldonteni h tetszik e. Egyszeruen nem erdekli, h korolottunk vannak kb.nyolcvanan siman beall a terem kozepere zsebretett kezzel es bamul, es arasztja magabol felem a szexualis energiat, aminek kovetkezteben nem tudok masra gondolni mint a vele valo szexre.

Pont ez a celja, hat elerte, abban viszont nem biztos h en ehhez hogy allok leven ritkan nezek ra (de akkor nagyon).:-)Mert en rettegek attol h elhiv randizni, masfelol pedig szeretnem ha elhivna mert akkor ezt meg tudnank beszelni. Szoval ez egy hatalmas kettosseg bennem.

2015. júl. 5. 20:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Emiatt pedig nem tudom, h mit csinaljak, h ignoraljam, vagy szemezzek vele es mutassam ki h ez a szexualis dolog kolcsonos. Teljesen tanacstalan vagyok, ami tolem szokatlan, mindig tudom h mit alarok, de most baromi nem....szeretnem hinni h nem valami osztonleny vagyok, de a kisertes hatalmas.
2015. júl. 5. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ez zaklatás, mivel eredetileg nem akartad. Most még le tudod állítani,bár ilyenkor már nem könnyű. Kérdés, hogy miért nem lép. Úgy tűnik, mintha nem bíznál benne, és kizárólag csak az ösztön miatt mennél bele. Most innen úgy tűnik, hogy sokat ígér, de mi van, ha zsákutca az egész? Hosszútávon inkább a kommunikáció lenne jobb, mint beleszaladni ebbe.
2015. júl. 5. 20:27
 14/20 A kérdező kommentje:

Sztem azert nem lepett meg eddig mert nem biztos abban h en akarom ot, o meg tobb jelet szeretne begyujteni ahhoz, h elhivjon. Mivel az egoja az egeket verdesi ovatos, masreszt nem ismer, nem tudja h elmondom e masnak etc.

Tudom hogyha kicsit jobban kimutatom azt h bejon akkor elhiv, de mivel napi kb egyszer nezek ra es a nap tovabbi reszeben huvos vagyok, igy csak erzi/sejti, h van eselye, de nem tudja biztosra. Baratsagos vagyok, de latszik rajtam h tipikusan nem az egyejes kategoria,ehhez elegansan oltozom ami rola nem mondhato el.

O az a tipikus Ralph Lauren polos, felhajtott galleros tusko de amiota rajott h nalam ez nem mukodik elkezdett normalisan oltozni (probalkozik).

Abszolut igazad van, sztem ez zsakutca, millio es egy okbol kifolyolag, foleg azert mert tul sok vesztenivalom van,mol: munkahelyi statusz es egyeb dolgok. Masreszt nem bizom benne egybalamit tudok biztosan, az pedig az, h ez az evszazad dugasa lenne:-))

Sztem vannak kisertesek amiknek engedni kell es vannak amiket ki kell hagyni. Neki jelenleg fogalma sincs h engem o ennyire izgat, ezt max remeli:-))

2015. júl. 5. 21:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát, te tudod. Az látszik, hogy felkavar, és sok jövője nincs a dolognak. Szerintem ezeket a dolgokat, amikre vágysz megkapod egy tisztességes embertől is, egy olyan kapcsolatban, amivel tudsz azonosulni. Ne tedd tönkre magad, nem tudsz egy ilyen embert megváltoztatni.Inkább tarts ki az elveid mellett, főleg ha pontosan érzed előre, hogy ez a kapcsolat hiba lenne.
2015. júl. 5. 21:26
 16/20 A kérdező kommentje:
15- abszolut igazad van de ez csak egyejes/delutanas dolog lenne utana o jobbra en balra, nem akarom megis,etni, vagy beszelgetni vele, csak egyszeri dugas es utana soha tobbet meg egymasra sem nezes:-))
2015. júl. 5. 22:04
 17/20 anonim ***** válasza:
8-as drága holnap találkozunk jó?
2015. júl. 5. 22:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Vagyis 10-est akartam írni :-)
2015. júl. 5. 22:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Én szeretlek!
2015. júl. 7. 18:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett aztán? Volt évszázad dugása?
2024. máj. 7. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!