Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy amikor egy ferfi elkezd szemezni egy novel akkor szexre gondol?
Marmint szexre gondol az adott novel ugy ertem:-)
Ha szemez egy novel (munkahely ilyesmik) akkor szexualisan felizgul egy szemezestol, vagy ez hogy mukodik a pasiknal?
Sosem beszeltunk, konkretan rosszul vagyok tole, a viselkedesetol....megis vonz mint egy magnes es ezzel nem tudok mit kezdeni.
Egyfelol bennem van ez a "komolyan?Tenyleg?Egy ilyen emberrel?
Masfelol pedig az, h dugjunk most azonnal.
Nos ez a ketto kavarog bennem es ez a dugjunk azonnal opcio megijeszt, konkretan az ijeszt meg h mennyire kivanom es ez kiszolgaltatotta tesz. Az, h szeretnek a kozeleben lenni, vagy azt h hozzamerjen (pl:kar, vall, ilyesmi)de mivel folyamatosan probal a kozelemben lenni, amikor ott van, egyszeruen ulok mint egy voros feju fuka es totalisan ignoralom, mikozben remeg kezem labam, eg az arcom, a fulem....:-)))
Ugy gondolom hogyha nem nezek ra, csak minimalisan akkor nem tudja eldonteni h tetszik e. Egyszeruen nem erdekli, h korolottunk vannak kb.nyolcvanan siman beall a terem kozepere zsebretett kezzel es bamul, es arasztja magabol felem a szexualis energiat, aminek kovetkezteben nem tudok masra gondolni mint a vele valo szexre.
Pont ez a celja, hat elerte, abban viszont nem biztos h en ehhez hogy allok leven ritkan nezek ra (de akkor nagyon).:-)Mert en rettegek attol h elhiv randizni, masfelol pedig szeretnem ha elhivna mert akkor ezt meg tudnank beszelni. Szoval ez egy hatalmas kettosseg bennem.
Sztem azert nem lepett meg eddig mert nem biztos abban h en akarom ot, o meg tobb jelet szeretne begyujteni ahhoz, h elhivjon. Mivel az egoja az egeket verdesi ovatos, masreszt nem ismer, nem tudja h elmondom e masnak etc.
Tudom hogyha kicsit jobban kimutatom azt h bejon akkor elhiv, de mivel napi kb egyszer nezek ra es a nap tovabbi reszeben huvos vagyok, igy csak erzi/sejti, h van eselye, de nem tudja biztosra. Baratsagos vagyok, de latszik rajtam h tipikusan nem az egyejes kategoria,ehhez elegansan oltozom ami rola nem mondhato el.
O az a tipikus Ralph Lauren polos, felhajtott galleros tusko de amiota rajott h nalam ez nem mukodik elkezdett normalisan oltozni (probalkozik).
Abszolut igazad van, sztem ez zsakutca, millio es egy okbol kifolyolag, foleg azert mert tul sok vesztenivalom van,mol: munkahelyi statusz es egyeb dolgok. Masreszt nem bizom benne egybalamit tudok biztosan, az pedig az, h ez az evszazad dugasa lenne:-))
Sztem vannak kisertesek amiknek engedni kell es vannak amiket ki kell hagyni. Neki jelenleg fogalma sincs h engem o ennyire izgat, ezt max remeli:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!