Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy amikor egy ferfi elkezd szemezni egy novel akkor szexre gondol?
Marmint szexre gondol az adott novel ugy ertem:-)
Ha szemez egy novel (munkahely ilyesmik) akkor szexualisan felizgul egy szemezestol, vagy ez hogy mukodik a pasiknal?
hát ez marhajó...
- ha azt mondom egy nőnek, hogy szexi akkor egyből arra gondol na ez is csak dugni akar...szóval ezt ne mondjuk
- ha a szemébe nézünk tuti csak dugni akar
- ha mosolygunk rá tuti csak dugni akarunk
- ha azt mondjuk csinos akkor meg úgy gondolja h nem elég szexi....
pffff :)
Már semmi sem jó?? :)
Ha az ember meglát valakit egy pillanat alatt végignézi tetőtől talpig és el tudja dönteni azonnal h lefeküdne e vele. Akár nő akár férfi az illető.
De, attól h szemez veled talán próbálja felvenni a szemkontaktust és jelezni feléd, hogy tetszel neki.
Ugy ertem, hogy persze tetszik neki a lany, fel akarja hivni magara a figyelmet, persze rendben.
Viszont ha folyamatosan keresi a lany tekintet, bamulja es egyertelmu h a lany szexualisan bejon neki, akkor azert nyilvan gondol a szexre amikor a lany szemebe nez (vagy vegigmeri)?
Drága! Mindenki gondol szexre ha tetszik neki a másik. De talán azt is várja h viszonozd, lehet h megerősítést vár.
Hány éves vagy te?
Vegulis viszonzom, de csak mertekkel tehat nem nezek el amikor ramnez,de nem bamulom egesz nap. Amikor erzem h nez, akkor nem nezek ra es minek kitartobban bamul, annal kevesbe veszek rola tudomast, pedig tetszik, csak frusztral ha megallas nelkul bamulnak:-))
Amikor szembe jon velem akkor en is ranezek es nem nezek el, valojaban nem igazan ertem, h mit szeretne leven meg nem hivott el randizni:-)
Egyebkent 29 eves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!