Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz, hogy amikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy amikor egy ferfi elkezd szemezni egy novel akkor szexre gondol?

Figyelt kérdés

Marmint szexre gondol az adott novel ugy ertem:-)

Ha szemez egy novel (munkahely ilyesmik) akkor szexualisan felizgul egy szemezestol, vagy ez hogy mukodik a pasiknal?

2015. júl. 5. 18:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

hát ez marhajó...

- ha azt mondom egy nőnek, hogy szexi akkor egyből arra gondol na ez is csak dugni akar...szóval ezt ne mondjuk

- ha a szemébe nézünk tuti csak dugni akar

- ha mosolygunk rá tuti csak dugni akarunk

- ha azt mondjuk csinos akkor meg úgy gondolja h nem elég szexi....

pffff :)

2015. júl. 5. 18:37
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
hát ja kb :D
2015. júl. 5. 18:38
 3/20 Interferencia ***** válasza:
84%
Mi minden pillanatban szexre gondolunk, a farkunk is 0-24-ben áll, ha még nem vetted volna észre.
2015. júl. 5. 18:40
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
Én nem tudom egy nő honnan szed ilyen marhaságokat....a barátnők mondták, ugye?
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Már semmi sem jó?? :)

Ha az ember meglát valakit egy pillanat alatt végignézi tetőtől talpig és el tudja dönteni azonnal h lefeküdne e vele. Akár nő akár férfi az illető.

De, attól h szemez veled talán próbálja felvenni a szemkontaktust és jelezni feléd, hogy tetszel neki.

6/20 anonim ***** válasza:
92%
#1 "ha van rajta sapka akkor azért verjük meg, ha nincs rajta akkor meg azért. Ha füstszűrős cigarettát ad akkor azért verjük meg, ha nem füstszűrőset akkor meg azért."
2015. júl. 5. 18:44
 7/20 A kérdező kommentje:

Ugy ertem, hogy persze tetszik neki a lany, fel akarja hivni magara a figyelmet, persze rendben.

Viszont ha folyamatosan keresi a lany tekintet, bamulja es egyertelmu h a lany szexualisan bejon neki, akkor azert nyilvan gondol a szexre amikor a lany szemebe nez (vagy vegigmeri)?

2015. júl. 5. 18:45
 8/20 anonim ***** válasza:
66%

Drága! Mindenki gondol szexre ha tetszik neki a másik. De talán azt is várja h viszonozd, lehet h megerősítést vár.

Hány éves vagy te?

2015. júl. 5. 18:55
 9/20 A kérdező kommentje:

Vegulis viszonzom, de csak mertekkel tehat nem nezek el amikor ramnez,de nem bamulom egesz nap. Amikor erzem h nez, akkor nem nezek ra es minek kitartobban bamul, annal kevesbe veszek rola tudomast, pedig tetszik, csak frusztral ha megallas nelkul bamulnak:-))

Amikor szembe jon velem akkor en is ranezek es nem nezek el, valojaban nem igazan ertem, h mit szeretne leven meg nem hivott el randizni:-)

Egyebkent 29 eves vagyok

2015. júl. 5. 19:01
 10/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ez szerintem hülyeség. Én például nem így vagyok ezzel. Tapasztalatbol mondom, mert hasonló dolgon megyek épp át, és eszembe sem jut, pedig amúgy tetszik, de nem ez az első gondolatom, hanem hogy kommunikáljunk, és ő mit gondol, milyen ember lehet, stb. Én sem hívtam randira, de csak azért, mert nem tudom ő hogyan állna a dologhoz. Ti beszéltek amúgy, vagy te léptél vmit felé?
2015. júl. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!