Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos férfiak! Mennyi biztatás kell nektek? Mondjuk egy viszonylag jól sikerült randi után mi kell ahhoz, hogy elhiggyétek, hogy elég jók vagytok a kiszemelt nőnek, és lépni tudjatok felé?
Megértem a kérdezőt, bár tényleg úgy lenne a legegyszerűbb, ha nyíltan menne a dolog. Kellene a csajoknak is egy farok hátulra, mint a kutyáknak, úgy lenne a legegyszerűbb, látnánk, h mikor csóválja, de ez olyan játék, h aki nem kockáztat, az nem is nyer. Egy égést be kell kockáztatni, ha nem jön be, így jártunk, nem olyan hosszú az élet sajnos ebbe kell belegondolni a férfiaknak, és sose tudni, h mikor múlunk ki, szóval addig is próbálkozni kell, ha kis esély van, akkor is. :)
Ja, de tanácsot a nőknek nem tudok adni, egyértelműbb jelet adjatok, ha béna vki, mondjuk a karérintést hallottam sokszor, az jó lesz. :D Ha nem érti, h miért érsz hozzá úgy, akkor sose érti meg. :D
A kérdező a 12.-ban jó húrokat penget, nem a direktben közlés játéka a randizás.
Nekem volt már jópár randim. Köztük olyan is, ahol a lányt én érdekeltem jobban, mint ő engem. Egyik ilyen alkalommal történt, hogy kocsmában röhögcséltünk, piáltunk, de hogy őszinte legyek, nem hogy egy témát, de még a lány nevét sem tudom felidézni. Kb. másfél óra után teljesen véletlenül, de rátettem a kezem a kezére, mire azonnal abbahagyta a nevetést, komoly arcot vágott és azt mondta, hogy már egy órája erre várt...
Gondolom ő küldhette a "jeleket", de én vagy nem vagyok képes észlelni ezeket vagy az érdektelenségem miatt nem észleltem.
Elgondolkodtató, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!