Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbált már valaki ismerkedni gyakorikérdéseken? Esetleg össze is jött neki? :D
pff neeeeeee már elegem van ebből az idióta vuvuzelából :D
itt is ezt döngetik a fülembe a szaturnusziak, a himnuszukat vuvuzelával adják elő, nagyon megnyerő :D
( amúgy annyira unatkozom, hogy az hihetetlen. csináljunk már valamit :D:S )
pontosan :D
vagy csatlakozzunk az ornitológus madárijesztő-felszabadítási fronthoz
Nem vagytok normálisak... :D
Szóval elraboltatok minket? Belőlem ne csináljatok muskátlit légyszi :'DD Én még nyaralni akarok a Szaturnuszon :D
Zsófi voltam ;)
egy szavadba kerül és téged is teleportálunk a japán apáca, Kuki Neki Nuku segítségével a szaturnuszra :D
esetleg guglizz rá a szaturnuszi időjárásra, neked is ajánlok egy bundabugyit, na meg egy micimackó magazint ;) :D
Alakul a dolog. De én nem akarok véget vetni az életemnek emiatt... :DD Az szép.. hánytatás közben rájövök, hogy vonzódok hozzá. :D Én csak békésen nyaralni akarok a Szaturnuszon veletek. Ki is mondta először, hogy ott van? Valami 17 éves srác... ;)
Zsófi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!