Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbált már valaki ismerkedni gyakorikérdéseken? Esetleg össze is jött neki? :D
se agyilag se haj alapján nem vagyok az... xD
szóval mostmár hajszínre játszunk? :D
én barna vagyok. ha Mesi véletlenül szőke legyetek boldogok xD
páá pusz. Zsófi : )
én fekete vagyok...=(
ez azt jelenti, hogy nem is szerettél igazán? ='(
tudod Kristóf...azért jó, hogy így utólag kiderülnek a dolgok...
anna
Zsófi az nem kell hogy agyilag szőke legyen, az nem hiányzik:D
amúgy amíg nem vörös addig nekem minden jó, uh Anna veled se volt probléma:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D::D
hát ezen behaltamxdxdxdxd, ez mekkora poén már:'D
Nevem: Gyéká Kristóf
Nemem: férfi
Életkorom: 18 év
Születési időm: titkos
Lakhelyem: Budapest
Barátaim száma: 0
Regisztrációm ideje: ma 17:51
Utoljára beléptem: ma 21:00
E-mail címem: gykkristof@mailbox.hu
Keresési kulcsszavaim:
KRISTÓF GYK GYAKORI KÉRDÉSEK SZEXI SZEXSZIMBÓLUM SÁRMOS LATIN SZERETŐ FŐNYEREMÉNY VAD CSŐDÖR ÚRIEMBER TÖKÉLETES
Szexuális beállítottságom: heteroszexuális
Ismerkedési célom: társkeresés
Öltözködésem: igényes
Dohányzok:
Alkoholt fogyasztok:
Vallásom:
Politikai beállítottságom:
Családi állapotom: egyedülálló (elvált)
Kivel élek együtt:
Gyermekeim száma: nincs gyereke
Végzettségem: 8 általános
Munkahelyem: tanuló
Havi nettó keresetem:
Autóm:
Házam:
Stílusom: vagány
Szabadidőmben: szörfözök a neten
Zenei stílusom:
Kedvenc állatom:
Bejön: jó humor
Így írnám le magam: latin lover
Kristóf, a "gyakorikerdesek.hu" sármos úriembere társat keres! Hogy Te még nem hallottál Róla?! =O
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__69889..
Amit tudni kell a Fiatalemberről: 18 éves, szabadidejében szívesen kalandozik az interneten, előszeretettel látogatja például a fent említett "gyakorikerdesek.hu" oldalt is. Hogy miért? Egyszerűen szeret segíteni más embereknek a problémáik megoldásában...jaj...egy főnyeremény ez a fiú...Igazi jótétlélek...
És hogy honnan tudok ennyi mindent Róla? én lennék az ex-barátnő... A szakításunk...hát az egy hosszú történet, teli intrikával, szenvedéssel, átsírt éjszakákkal...Először nagyon nehéz volt nekem-bár én szakítottam Vele. Ebben szerepet játszott az is, hogy -mint utólag kiderült- kavart a legjobb barátnőmmel, Zsófival... a történetben közre játszott egy kis alkohol...a többit szerintem el tudjátok képzelni...Hát nem kívánom senkinek azt, amit nekem át kellett élnem...='( Így utólag nem hibáztatom Őket, lehet, hogy nem értékeltem eléggé Őt...nem mutattam ki eléggé, hogy mennyire fontos nekem. De úgy érzem, hogy túl vagyok rajta! Igen, sikerült...már nem lábad könnybe a szemem ahányszor felrémlenek bennem a közös emlékek...hjaj... De ne merengjünk a múlton, engem most csak az érdekel, hogy Ő végre boldog legyen. ='( Olyan rossz látni, hogy egy ilyen férfi magányos... Már volt több pár-jelölt is, de egyikükkel sem jutott dűlőre. Ott volt például Niki..ő nem bizonyult komolynak... Aztán Béla...aki forrón szerette volna Kristófot, de ő nemet mondott a homokozásra, és végül igen csúnya szavakkal illette Bélát...Mesi...mikor először hallotta Kristóf a nevét, megijedt, hogy Mesi=Mihály,tehát hogy ő is hasonló beállítódású, mint Béla...vele csak rövid ideig voltak együtt...Aztán Zsófi is próbálkozott még...Annak ellenére hogy állítólag a legjobb barátnőm...='( Meg Mesi is újra össze akart Vele jönni...Jaj, már olyan bonyolult ez az egész...Sok minden történt... Állítása szerint én voltam a legjobb...dehát...én már nem tudom mit higgyek. Szóval...társat keresünk Kristófnak! Attraktív, vonzó, hasonló korú lányok jelentkezését várjuk. Amit még érdemes tudni, hogy Kristóf gyengéje a szőke haj... (bár fekete vagyok, Zsófi pedig barna..dehát...mind1.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!