Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbált már valaki ismerkedni gyakorikérdéseken? Esetleg össze is jött neki? :D
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 21:26
111/144 anonim válasza:
valóban, de reméljük nem szürke a bőröd és nagy fekete szemeid vannak
112/144 anonim válasza:
Nem, csak 1x annyit ittam h kib@szottul eltévedtem és itt kötöttem ki
113/144 anonim válasza:
jesszus mi folyik itt xD jókat nevettem :D
Kristóf kell még egy jelölt??
Reni 17\L xD
114/144 anonim válasza:
jó, egyszer majd meglátogatlak, hátha én is tudok annyit inni:))
115/144 anonim válasza:
Jó, hozhatnál majd egy kis túró rudit, már olyan rég ettem! Itt csak szaturnuszi kaját gyártanak, még Meki sincs :O
116/144 anonim válasza:
okés megy a túlélőcsomag túrórudi, meg bigmac menü.. és nem kínoz a magány ottan?
117/144 anonim válasza:
á nem, jó fejek a szaturnusziak, csak kicsit már elegük van belőle h előbb-utóbb minden részeg ember ott köt ki a Földről XD
119/144 anonim válasza:
Am hány oldalnyi válasz jött arra a kérdésre amit a legtöbben megválaszoltak ebben a kategóriában? :D
Mert amiket itt olvastam, azok közül ez tartja a rekordot :D
//bár csak nemrég szoktam rá GYK-re :P//
120/144 anonim válasza:
én úgy tom 23236 válasz az aktuális rekord =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!