Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti hogy viszonyulnátok egy ilyen kapcsolathoz?
Figyelt kérdés
Ha úgy adódna, bele mennétek egy viszonyba ami nem is csak szimpla szexkapcsolat, de nem is hagyományos szerelmen alapuló járás?
Szex, közös programok (mozi, koncertek, iszogatás, színház, szabadulós játékok akármi). Viszont nem érdekel, ha nem keresel messengeren/telón, nem érdekel merre vagy, nem érdekel ha lefekszel mással, vagy hogy kivel kavarsz mikor bulizol. Valamint ott a tény, hogy ha te többet akarnál (egy hagyományos kapcsolatot) én semmiképpen sem mennék bele.
2015. jún. 29. 16:55
11/15 anonim válasza:
Ez a legjobb. Én épp ilyeneket keresek. Megvan a bizalom, még a szeretet is, ami baráti. Jól érezzük magunkat, el tudunk menni akárhová, megoszthatunk egymással bármit vita vagy féltékenykedés nélkül. Nincs dráma, nincsenek titkok, hazudozás, csak a törődés, a móka, a fesztelenség...Már régóta ilyen barátaim vannak...néha csak egy, néha több, mindig tudnak egymásról...
13/15 anonim válasza:
Én nem mennék bele, mert nekem nagyobbak az igényeim, elvárásaim.
Egy hasonló gondolkodású kellene neked, aki valamiért megelégszik ennyivel,nem is akar többet. Ez azonban elég ritka fajta.
14/15 anonim válasza:
Ha éppen erre lenne szükségem és nem akarnék egy "normális" kapcsolatot, csak valakit, akivel tudok szexelni és olykor csinálunk valamit, hogy ne otthon tespedjek, belemennék. De amúgy biztosan nem.
15/15 anonim válasza:
Én nem mennék bele. Simán szexelni összejárnék valakivel, de a közös programok kizárva, mert aztán ha beleszeretek, csak magamnak csinálom a gondot. Vagy sima szex aztán viszlát a következőig, vagy rendes kapcsolat, de ez nem menne így nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!