Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előrefizetéssel lehetséges?
Figyelt kérdés
Párommal évfordulónk lesz. Arra gondoltam, hogy egy étterembe vinném el vacsorázni. De viszont a kérdésem az lenne, hogy egy meglehet-e azt csinálni, hogy nem csak asztalt foglaltatok, hanem azt is megmondom, hogy milyen ételt szeretnék, illetve, hogy előre ki is fizetném. Azért szeretnék előre fizetni, mert eddig mindent a párom állt, akárhová mentünk, ő fizetett, és ha ott szeretnék fizetni, biztos, hogy nem engedné. Most szeretnék adni neki én is egy csodálatos estét:)2015. jún. 28. 15:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem túl életszerű, hogy előre megmondod, milyen ételt-italt szeretnétek, mert akkor oda a spontaneitás...
Más programot nem tudnál esetleg kitalálni, ami a párodnak tetszene? Színház, mozi, wellness, szabadulóprogram, stb.
Sok más módon is lehet csodálatos estét adni szerintem...
2/4 anonim válasza:
Az is megoldható, hogy akkor fizetsz, amikor éppen a mellékesben van, vagy elnézést kérve felállsz, mintha te mennél oda, és közben elkéred a számlát, ha olyan az étterem, ahol van pult. Az előre fizetés elég fura lehet, mert mi van, ha szeretne még egy kávét inni, vagy egy desszertet enni, akkor azt mondod, hogy az nem fér bele a keretbe?
3/4 anonim válasza:
Ha van bankkártyát akkor megbeszéled hogy odaadod a pincérnek és a végösszeget arrol fogják lehuzni.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindennel számoltam, előétel, főétel, desszert, italok stb..:) 15000 forintot szánnék rá:)
2015. jún. 28. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!